Leg & Lasagne – 27. november

Så er det tid til Leg & Lasagne i SYMB! En fantastisk fredag aften er i vente! Der vil være sjove legestationer klar til børnene og de voksne kan få sig en hyggelig snak. Lasagne og popcorn er på menuen!

Leg & Lasagne er et særligt børnevenligt koncept, hvor vi spiser sammen den sidste fredag i måneden kl. 17-20. Lasagnen bliver serveret kl. 17.30 – kort efter er ungerne smuttet hen for at lege, imens de voksne nyder maden og får sig en hyggelig snak.

I SYMB sørger vi for masser af skøn underholdning for ungerne. Perler og tegnestationer, kreaværksted, sæbebobler, spil og alt, hvad vi kan finde på. Alt sammen er noget, hvor de selv kan lege og have det sjovt.

Til lasagnen er der brød og salat. Vi sørger selvfølgelig også for ketchup og smør. Udover lasagne med kød, er der mulighed for en lækker version, der er glutenfri og vegansk.

SYMBaren er åben med juice, vand, øl og vin  – og vi sørger for masser af popcorn, kaffe, te og kage.


Tilmelding til Leg & Lasagne

Pris: 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Max antal: 30 personer – tilmelding først til mølle.

Tovholdere:
Jette Pedersen: tlf. 25 70 56 04 / mail: nostrupvej@gmail.com
Freja Lamhauge: tlf. 25 12 18 19 / mail: f.lamhauge@gmail.com

Det foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Vil du være hjælper til SYMBs Leg & Lasagne, så kontakt gerne én af tovholderne – flere hænder til at organisere, planlægge og stå for leg med ungerne er der altid brug for. 😊

Aktiviteten er i perioden august til november 2020 sponsoreret af Liv i Kalundborg. En pulje der støtter op om tiltag i Kalundborg.