'Åben scene' genåbner på søndag den 26.september, kl.15:15

Alle har en historie at fortælle. Kom og giv din, eller hør en andens!

Storytelling i Kalundborg!
SYMBs Åben Scene byder på et hyggeligt og udramatisk miljø til ordkunst og lejlighedsvist musikalske indslag. Det er en super mulighed for at få øvet sine tale- og fortælleevner! Her kan du fortælle en historie fra dit liv eller måske et eventyr. Du kan fremsige et digt, du holder af eller selvhar skabt.
Til publikum garanterer SYMB Åben scene mindst en times fortælling – hver gang!

Der kan købes kaffe og kage ved arrangementet.

Arrangementet er gratis, men kommer du jævnligt i SYMB fx til Åben Scene, ser vi gerne, at du melder dig ind i SYMB. Det koster 150kr/år. Oprettelse af medlemskab finder du her.

Dato for Åben Scene i dette efterår er igen hver sidste søndag i måneden, dvs. 26.9 / 31.10 /
28.11, hver gang kl.15:15
Vil du gerne tage chancen og performe til Åben scene, så send en besked til nedenstående
mailadresse.

Tilmelding via purpose4400@gmail.com. Angiv venligst på hvilken dato du vil “on stage” og dit
navn!
Dette foretrækkes af hensyn til programoverblikket, men naturligvis kan man også bare “hoppe på scenen”, når man er der.
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Tovholder er Jürgen Andresen. Han kan træffes via mail: purpose4400@gmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik