Erhvervscafé – 6. oktober

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Erhvervscafé. Her mødes alle erhvervsaktører, som er interesserede i at booste og vedligeholde deres netværk! Kom med og hør tidligere formand for Røsnæs Udvikling- og Beboerforening Troels Birk Kristoffersen, fortælle om dét, at være en frivillig ildsjæl.

Erhvervscafé i SYMB foregår den første tirsdag i måneden. Ved hvert arrangement er der et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne.

Den 6. oktober vil Troels Birk Kristoffersen tale om processen bag projekt Røsnæs Rundt, der har til formål, via 13 landmarks, at skabe oplevelser for besøgende i den smukke natur. Et projekt og en vision, der begyndte hos nogle lokale ildsjæle, og som i dag er et stort og omfattende foretagende. Han vil komme nærmere ind på selve processen bag et sådant projekt. For eksempel, hvad skal der til, for at få størstedelen af et lokalsamfund med på idéen?
Alt dette, og meget mere, kan man høre om ved næste Erhvervscafé den 6. oktober kl. 15-16.30, hvor SYMBaren desuden er åben for køb af kaffe og kolde drikke.

Tovholdere er:
SYMB – Anders Baagland, tlf. 40 16 16 06 / mail: ab@baagland.dk
Kalundborgegnens Erhvervsråd – David Hindberg, tlf. 92 15 30 55 / mail: dahi@kalundborgerhverv.dk

Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om god hygiejne og afstand.

Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.