Vellykket første fælles Erhvervscafé i SYMB

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd holdt tirsdag den 1. september den første fælles Erhvervscafé. Her deltog godt 40 lokale erhvervsfolk i et hyggeligt netværksmøde med kaffe og kolde drikke. Borgmester Martin Damm og direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund, fortalte om DM i Skills 2022 i Høng.

Når DM i Skills 2022 afholdes i Høng, vil det blive et kæmpestort event med over 50.000 besøgende. Her skal Danmarks klogeste og flittigste hænder konkurrere, når erhvervsuddannelserne dyster i mere end 40 forskellige fag. Alt fra murer, mekaniker, elektriker, kok, frisør, sosu-assistent, industritekniker, glarmester til slagter, mediegrafiker, smed og anlægsgartner. Høng sætter alle sejl ind, for at hylde det gode håndværk. Der vil være besøgende fra hele landet og byen, og lokalsamfundet vil komme i spil på mange måder både hvad angår overnatning, bespisning og hjælp til at få arrangementet til at glide og blive en succes.

SYMBs og Kalundborgegnens Erhvervsråds Erhvervscaféer holdes den første tirsdag i måneden. Her vil der altid være et spændende oplæg, der informerer om et relevant tema og skaber debat. Baren i SYMB vil desuden være åben, med mulighed for en kop kaffe eller en kold øl/vand sammen med andre erhvervsfolk. Caféerne bidrager til etablering og vedligeholdelse af personlige netværk, og øger samarbejdsgrundlaget på tværs af virksomheder og organisationer.

Næste gang er den 6. oktober kl. 15-16.30. Følg med på SYMBs hjemmeside og Kalundborgegnens Erhvervsråd hjemmeside.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik