Vellykket første fælles Erhvervscafé i SYMB

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd holdt tirsdag den 1. september den første fælles Erhvervscafé. Her deltog godt 40 lokale erhvervsfolk i et hyggeligt netværksmøde med kaffe og kolde drikke. Borgmester Martin Damm og direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund, fortalte om DM i Skills 2022 i Høng.

Når DM i Skills 2022 afholdes i Høng, vil det blive et kæmpestort event med over 50.000 besøgende. Her skal Danmarks klogeste og flittigste hænder konkurrere, når erhvervsuddannelserne dyster i mere end 40 forskellige fag. Alt fra murer, mekaniker, elektriker, kok, frisør, sosu-assistent, industritekniker, glarmester til slagter, mediegrafiker, smed og anlægsgartner. Høng sætter alle sejl ind, for at hylde det gode håndværk. Der vil være besøgende fra hele landet og byen, og lokalsamfundet vil komme i spil på mange måder både hvad angår overnatning, bespisning og hjælp til at få arrangementet til at glide og blive en succes.

SYMBs og Kalundborgegnens Erhvervsråds Erhvervscaféer holdes den første tirsdag i måneden. Her vil der altid være et spændende oplæg, der informerer om et relevant tema og skaber debat. Baren i SYMB vil desuden være åben, med mulighed for en kop kaffe eller en kold øl/vand sammen med andre erhvervsfolk. Caféerne bidrager til etablering og vedligeholdelse af personlige netværk, og øger samarbejdsgrundlaget på tværs af virksomheder og organisationer.

Næste gang er den 6. oktober kl. 15-16.30. Følg med på SYMBs hjemmeside og Kalundborgegnens Erhvervsråd hjemmeside.