Erhvervscafé – 1. september

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Erhvervscafé. Her mødes alle erhvervsaktører, som er interesserede i at booste og vedligeholde deres netværk! Kom med og hør borgmester Martin Damm og Steffen Lund, direktør for EUC Nordvestsjælland, fortælle om DM i Skills 2022.

Vær med til Erhvervcafé, der foregår den første tirsdag i måneden. Ved hvert arrangement er der et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne.

Den 1. september kan man høre om DM i Skills 2022 der afholdes i Høng. Fra hele landet valfarter de bedste elever, og de konkurrerer om at være dygtigst indenfor deres fag. Martin Damm og Steffen Lund vil sammen fortælle om eventet. De vil blandt andet fortælle om, hvad der kan vente virksomheder og borgere i Kalundborg i forbindelse med eventet. Herunder hvilke aktiviteter man vil kunne opleve og hvordan DM i Skills også er en rekrutteringsplatform for unge mennesker. At DM i Skills hertil er i direkte tråd med en klar satsning på uddannelse i kommunen, der relaterer sig til regionens målsætninger, der lyder på, at mindst 25 procent af ungdomsårgangene vælger en ungdomsuddannelse i 2020, og minimum 30 procent i år 2030.

Hør meget mere om dette til Erhvervscaféen den 1. september kl. 15-16.30, hvor SYMBaren desuden er åben for køb af kaffe og kolde drikke.

Tovholdere er:

SYMB – Anders Baagland, tlf. 40 16 16 06 / mail: ab@baagland.dk

Kalundborgegnens Erhvervsråd – David Hindberg, tlf. 92 15 30 55 / mail: dahi@kalundborgerhverv.dk

Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om god hygiejne og afstand. Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.