Erhvervscafé - 1. september

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Erhvervscafé. Her mødes alle erhvervsaktører, som er interesserede i at booste og vedligeholde deres netværk! Kom med og hør borgmester Martin Damm og Steffen Lund, direktør for EUC Nordvestsjælland, fortælle om DM i Skills 2022.

Vær med til Erhvervcafé, der foregår den første tirsdag i måneden. Ved hvert arrangement er der et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne.

Den 1. september kan man høre om DM i Skills 2022 der afholdes i Høng. Fra hele landet valfarter de bedste elever, og de konkurrerer om at være dygtigst indenfor deres fag. Martin Damm og Steffen Lund vil sammen fortælle om eventet. De vil blandt andet fortælle om, hvad der kan vente virksomheder og borgere i Kalundborg i forbindelse med eventet. Herunder hvilke aktiviteter man vil kunne opleve og hvordan DM i Skills også er en rekrutteringsplatform for unge mennesker. At DM i Skills hertil er i direkte tråd med en klar satsning på uddannelse i kommunen, der relaterer sig til regionens målsætninger, der lyder på, at mindst 25 procent af ungdomsårgangene vælger en ungdomsuddannelse i 2020, og minimum 30 procent i år 2030.

Hør meget mere om dette til Erhvervscaféen den 1. september kl. 15-16.30, hvor SYMBaren desuden er åben for køb af kaffe og kolde drikke.

Tovholdere er:

SYMB – Anders Baagland, tlf. 40 16 16 06 / mail: ab@baagland.dk

Kalundborgegnens Erhvervsråd – David Hindberg, tlf. 92 15 30 55 / mail: dahi@kalundborgerhverv.dk

Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om god hygiejne og afstand. Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik