Folkekøkken – 8. september

Folkekøkken i SYMB er tilbage! Efter en længere pause glæder vi os helt vildt til igen at tilbringe en aften i selskab med dig. Aftenen kommer til at stå i dialogens tegn, og vi skal nyde SYMBs lokaler, som har fået en kærlig opjustering.

:Hygge, samvær, god mad og spændende indslag er blot nogle af de ting, man kan forvente, når man deltager i SYMBs Folkekøkken. Her mødes man på tværs, og på dagsordenen er der oftest et spændende tema. Alle er velkomne.

Første Folkekøkken efter en længere pause, er et Folkekøkken med ekstra fokus på hygge og samvær. Kom med og få en god aften med andre, nye mennesker og nyd den gode mad i det fine, nyistandsatte SYMB.

Menuen byder denne gang på mørbradgryde og vegansk middelhavsgryde. 
 
Maden bliver serveret kl. 17.30.

Lokationen er SYMB, Banegårspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Vil du være med til at skabe det næste Folkekøkken i SYMB?
Har du en god idè til et tema, aktiviteter og menuen?
Så kom og vær med, når vi skaber SYMBs Folkekøkkener, der byder på gode oplevelser og lækker mad, og som ofte er så populære, at de bliver udsolgt. Vil du vide mere, f.eks. hvornår vi holder planlægningsmøde, så kontakt tovholder

Tovholder er Henrik Brinkløv, tlf.: 21 79 00 07.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik