Fie SYMBs nye kommunikationskonsulent

Vi siger velkommen til SYMB’s nye Kommunikationskonsulent!

I SYMB måtte vi desværre sige farvel til vores studentermedhjælper Maria Stahl i slutningen af december, men hvor en dør lukkes, åbnes en ny. Derfor siger vi nu velkommen til Fie Vedel Christensen, som SYMBs nye Kommunikationskonsulent.

Fie er født og opvokset i Kalundborg, men har efter at have taget sin Cand. Negot i Global Marketing Management i Odense og sin praktik i Innovation Centre Denmark i Shanghai valgt at ligge sine kræfter i Kalundborg. For som hun siger: ”Kalundborg er byen, hvor jeg er vokset op og hvor jeg har haft mennesker omkring mig, som har forstået at vande mine spirende ambitioner. Da jeg gik på Allikelund Handelsgymnasium, sagde en lærer til mig, at jeg skulle sigte efter at nå månen. Det kunne godt være, at jeg ikke nåede helt derop, men så var jeg nået højt nok op til at tage en stjerne. Den indstilling er blevet en fast del af, hvem jeg er som person i dag”.

Ved siden af hendes arbejde som Kommunikationskonsulent i SYMB, er Fie også ansvarlig for salg og marketing i en mindre virksomhed i Høng, samt brand og digital strategiansvarlig for et nyt projekt startet af det danske innovationscenter i Shanghai, der har til formål at hjælpe danske virksomheder ind på det kinesiske marked. Herudover arbejder Fie også frivilligt i headspace og Blossom, som henholdsvis hjælper unge og sårbare kvinder.

Det er passionen for at hjælpe mennesker, projekter og virksomheder med at gro, der gør, at Fie har glædet sig til at starte i SYMB. ”Uanset om man er ung eller ældre, studerende eller forretningsdrivende, så har de fleste et behov for at gro – gro som menneske, gro som virksomhed, gro ind i lokalsamfundet eller gro sammen med andre”. Fie er passioneret omkring arbejdet med strategisk kommunikation og marketing, men når hun kan kombinere denne
passion med et socialt formål til gavn for det samfund, hun er vokset op i, så bliver arbejdet præget af en helt speciel motivation.

I SYMB har vi glædet os til at tage imod Fie. ”Med Fies flair for kommunikation og marketing og hendes store erfaring med sociale medier, glæder vi os rigtig meget til at få Fie med om bord. Fie kommer til at løfte SYMBs kommunikation til nye højder” siger Louise Kolbjørn. ”Med endnu en kompetent kraft i SYMB, tror jeg på, vi kan lykkes med at samle endnu flere mennesker og skabe udvikling i Kalundborg”.

Følg vores Instagram, Facebook og LinkedIn  for at følge med i Fies og SYMB’s arbejde.

Du kan fange Fie direkte på komm@symb.dk eller oprette forbindelse til hende på LinkedIn.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik