Folkekøkken ala udkantsbyen Middelborg den 14. maj

Den 14. maj slår SYMB dørene op til endnu et spændende og afvekslende Folkekøkken, hvor der igen skal nydes godt af god mad fra Solsikkens køkken. 

 Vi får besøg af forfatter, udkantsdansker og foredragsholder Klaus Haase, som fortæller om livet i Middelborg. Klaus Haase har gennem tre romaner beskrevet udkantsbyen Middelborg og omegn, som kommer i de landsdækkende mediers søgelys, da byens største dagligvarebutik bliver genstand for en gidseltagning. Det udvikler sit til en landsdækkende mediebegivenhed. Der medvirker et farverigt persongalleri: En mønsterbryder. Kyniske kursusarrangører. En uheldig udkantsminister. En poppsykiater. Protesterende Middelborggensere. En aktivist, der laver skandale på Rådhuset. Whistleblowere. Paparazzier mm.. Den opmærksomme læser vil dog næppe kunne overse en vis utilsigtet lighed mellem romanens Middelborg og forfatterens hjemby Kalundborg.

Klaus Haase vil fortælle om sit forfatterskab og sin passion for at formidle livet og ånden i en by i udkantsdanmark, der bliver invaderet af centrumdanmark. Fortællingen rummer også megen social indignation, som er pakket godt og grundigt ind i satire, humor og ironi.

Kom og lyt med, stil spørgsmål og nyd en menu bestående af høne i asparges-estragonsauce med nye kartofler og sprød ærtesalat. Vegetarerne skal nyde tærte med grønne asparges & gruyere.

Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg. Dørene åbnes klokken 17:00.

Tovholder: Henrik Brinkløv tlf. 21 79 00 07

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik