Caminoaften i SYMB den 26/10

Vandring er blevet rigtig ”hot” – caminovandring er stukket helt af!

At gå ”caminoen” er nemt, siger nogen. Andre synes det er en bedrift af de helt store. Vi er alle forskellige og det er tydeligt når mangår de forskellige caminovandringer i Spanien. Og forskellige er også Lykke Reuter og Esben Hansen som kommer i SYMB folkekøkken den 26. oktober. I modsætningerne bliver der klarhed – det håber Lykke og Esben at denne aften om Caminovandringer kan bidrage til.

Lykke og Esben vil med udgangspunkt i de mange forskellige ruter de har gået, fortælle om nogle af de oplevelser de haft på deres ture og ikke mindst anekdoter om ”Caminoen”.
I ord og billeder kommer de rundt i et univers der er blevet utroligt populært.
Hvem går Caminoen? Hvor overnatter man? Går man alene? Er det farligt og en masse andre praktiske spørgsmål vil blive besvaret og med garanti, en masse andre i tillæg. Udstyr medbringes så man kan se at alle kan være med.

Lykke er vores udsendte på Caminoen lige nu. Hun går den franske rute, og kommer hjem til SYMBs caminoaften med friske historier, oplevelser og indtryk.

Lykke og Esben glæder sig til caminoaften den 26/10!

– Aftenens menu er spansk inspireret –

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik