Folkekøkken – d. 28/9
“Solgte alt for at finde deres lykke”

De fleste af os kan nikke genkendende til oplevelsen af en dagligdag der kører lidt i ring. Et hamsterhjul der bare drejer hurtigere og hurtigere og vi kan ikke springe af fordi angsten for faldet er større end længslen for noget nyt! 

Men det gjorde Nana, Sune og deres tre børn i 2015. 

I folkekøkkenet får vi besøg af Nana og Sune der solgte alt hvad de havde og forlod Roskilde mod det ukendte. Med enkeltbilletter på hånden og masser af gå på mod, hed destinationen Bangkok og 4 dage med et kendt opholdssted – resten lå vidt åben for familien. 

Rejsens mange mål var ukendte men formålet med rejsen var at finde ind til de kerneværdier som et stresset og overfladisk liv ikke tillod. Et af de spørgsmål der meget gerne skulle besvares på rejsen var, ”hvordan skal vi være familie i fremtiden” og når de engang igen satte deres 10 ben på dansk grund.

Nana og Sune vil fortælle om deres tur. Hvad skal der til for at tage sådan en beslutning at rejse ud i det ukendte med børnene og nyde dem 24/7, se dem vokse og bare være sammen. Opture og udfordringer på rejsen, livet som familie og som backpacker i det ukendte er en del af fortællingen. 

Dagens menu er asiatisk inspireret!


Tilmelding til Folkekøkken