Folkekøkken den 11. december: Hvad er SYMB? Og hvad vil vi med SYMB?

Til SYMBs Folkekøkken i december skal vi snakke om SYMB. Her vil der være både oplæg, dialoger og diskussioner om, hvad SYMB er og ikke mindst, hvad vi sammen kan og vil med SYMB

SYMB er jo en borgerdrevet forening, der driver en socialøkonomisk virksomhed. Det betyder, at der er en stærk demokratisk kultur, og alle på sin vis kan være med til at præge og sætte ting i gang indenfor SYMB-rammen. Så den 11. december vil du få mulighed for både at høre mere om, hvad SYMB er, hvad der sker i SYMB, og hvor SYMB er i sin udvikling, men du kan også komme med dine idéer og bidrage til, hvordan SYMB kan forme sig fremover.

Café Solsikken disker for sidste gang i år igen op med deres genkendelige madkunst. Menuen står på:

  • Laks med ærter & creme fraichesauce, glaserede gulerødder, kartofler og hjertesalat med blomkål og edamamebønner.
  • Vegetarerne skal nyde en quinoa-paté med hytteost

Tilmeldingsfrist: Senest torsdag den 6. december.

Vi regner med at en stor del af SYMBs bestyrelse og andre frivillige vil være med den 11. december, så der vil også være rig mulighed for at møde nogle af dem, der allerede er engageret i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik