Vil du være med på SYMBs Folkekøkken-hold?
Og i SYMBCrew?

SYMB har brug for flere kræfter. Så vil du være frivillig i SYMB og være med i gruppen af folk, der står bag SYMB Folkekøkken og SYMB Crew? Så kom ned i SYMB og hør nærmere – ganske uforpligtende.  Vi mødes i SYMB  den 8. juni kl. 17-18 og sætter et nyt hold.

SYMB har drevet Folkekøkken i Kalundborg i 5 år! I april 2016 afholdt foreningen sin første store fællesspisning i Solsikken som en del af ’Danmark spiser sammen’ – en national eventuge, som Folkebevægelsen mod ensomhed står bag. Siden er det blevet til masser af folkekøkkener i SYMB. De første år spiste vi sammen i Café Solsikken og siden i SYMB på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. Stærke frivillige kræfter har stået bag og sikret, at SYMB igen og igen har kunnet stable et spændende og hyggeligt Folkekøkken på benene med lækker mad og et interessant foredrag eller oplæg. Og masser af mennesker har været med.

Men! SYMB Folkekøkken har holdt corona-pause siden sidste sommer. Og nu skal SYMB Folkekøkken i gang igen. SYMB arbejder på at starte de populære folkekøkkener op efter sommerferien og meget gerne to gange om måneden i stedet for en.

Siden SYMB flyttede ind på Kalundborg Station er gruppen SYMB Crew kommet til verden. En gruppe af SYMB-frivillige, der passer SYMBs bar og sørger for kaffe og kage eller øl, vand og vin til forskellige events og arrangementer i SYMB

Så vil du være frivillig i SYMB og være med i gruppen af folk, der står bag SYMB Folkekøkken eller SYMB Crew? Så kom ned i SYMB og hør nærmere – ganske uforpligtende.

Vi holder to møder, hvor du kan høre mere om opgaverne og det arbejde, vi sammen lægger i at lave SYMB Folkekøkken. Og du kan høre mere om, hvordan det er at være med i SYMB Crew. Møderne i SYMB er lørdag den 29. maj kl. 11-12 og tirsdag den 8. juni kl. 17-18. I SYMB på Banegårdspladsen 2 – lige på Kalundborg station. Tovholder Esben Hansen er tilstede ved begge møder.

Som frivillig i SYMB lærer du en masse forskellige mennesker at kende og er med til at skabe et levende hus fuld af aktiviteter og events. SYMB er et stærkt og åbent fællesskab, hvor alle kan være med. Du behøver ikke kunne noget bestemt eller have en bestemt alder – bare du har lyst til at være end el af et fællesskab, hvor vi sammen får ting til at ske.

Opgaverne handler om at organisere Folkekøkkener, finde menu, lave aftaler med leverandører og alt det praktiske på selve dagen med at rigge an og skabe en hyggelig aften og rydde op. Gruppen finder også på foredrag og oplæg, som aftenen krydres med. SYMB Crew er ansvarlig for SYMBs bar. Den åbner f.eks. når der er erhvervscafé i SYMB, fester, fællesspisninger mm. Så også her er der masser af muligheder for at lære nye mennesker at kende og få indblik i nye områder af vores lokalsamfund.

Tovholder er SYMBs næstformand er Esben Hansen. Han kan kontaktes på tlf. 21 24 89 41 eller mail: EH2507@hotmail.com