SYMB starter Spouse gruppe den 10. juni

SYMB Spouse er et netværk for medfølgende ægtefælle til internationale medarbejdere. Et sådant netværk kan være med til at gøre en forskel, når du rejser ud i verden. Også når du som udlænding bor i Kalundborg.

Når du rejser ud og bor i verden, kan netværk være med til at gøre en forskel! – Det kan Anika Spandet Lucassen, som står bag gruppen, tale med om. Hun har selv som medfølgende hustru, flere år været udstationeret i USA. Hun fortæller:  ’Det er spændende og meget givende at bo langt fra det og dem, man kender. Men det er rart at have et sted, hvor man kan dele sine erfaringer, udfordringer og oplevelser – mødes med nogle i samme situation som en selv. Det at være den, der er medfølgende ægtefælde, kan være udfordrende, fordi man tit står alene med sine oplevelser og erfaringer, når ens ægtefælde tager på arbejde’.

Det er en af grundene til, at Anika ønsker at lave en netværksgruppe, hvor der er plads til hygge og til at dele oplevelser, erfaringer og stille spørgsmål, når man er lagt væk fra dem, man under normale omstændigheder i ens eget land vil dele dette med. Har man børn hjemme, er de også meget velkomne.

SYMB har brug for at vi får spredt budskabet om denne nye Spouse-gruppe. Målgruppen læser måske ikke danske aviser, så har du en kollega eller en nabo, som du tænker, kan have glæde af dette tilbud, så fortæl dem om det.

Sekretariatsleder Louise Kolbjørn siger: ’Det er bare helt fantastisk, når initiativrige mennesker som Anika opsøger SYMB med en idé. Anika kan tilbyde lokalsamfundet et netværk, som ingen af os ’gamle’ i SYMB kan lave. Hun har erfaringer med sig fra udlandet, som hun omsætter til at skabe et nyt fællesskab her. Det er lige i SYMBs ånd.’

SYMB Spoues vil til at begynde med mødes hver torsdag. Gruppen mødes første gang torsdag den 10. juni kl. 10-12. Spørgsmål og tilmelding sker til Anika på mail: Anikalucassen@gmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik