SYMB starter Spouse gruppe den 10. juni

SYMB Spouse er et netværk for medfølgende ægtefælle til internationale medarbejdere. Et sådant netværk kan være med til at gøre en forskel, når du rejser ud i verden. Også når du som udlænding bor i Kalundborg.

Når du rejser ud og bor i verden, kan netværk være med til at gøre en forskel! – Det kan Anika Spandet Lucassen, som står bag gruppen, tale med om. Hun har selv som medfølgende hustru, flere år været udstationeret i USA. Hun fortæller:  ’Det er spændende og meget givende at bo langt fra det og dem, man kender. Men det er rart at have et sted, hvor man kan dele sine erfaringer, udfordringer og oplevelser – mødes med nogle i samme situation som en selv. Det at være den, der er medfølgende ægtefælde, kan være udfordrende, fordi man tit står alene med sine oplevelser og erfaringer, når ens ægtefælde tager på arbejde’.

Det er en af grundene til, at Anika ønsker at lave en netværksgruppe, hvor der er plads til hygge og til at dele oplevelser, erfaringer og stille spørgsmål, når man er lagt væk fra dem, man under normale omstændigheder i ens eget land vil dele dette med. Har man børn hjemme, er de også meget velkomne.

SYMB har brug for at vi får spredt budskabet om denne nye Spouse-gruppe. Målgruppen læser måske ikke danske aviser, så har du en kollega eller en nabo, som du tænker, kan have glæde af dette tilbud, så fortæl dem om det.

Sekretariatsleder Louise Kolbjørn siger: ’Det er bare helt fantastisk, når initiativrige mennesker som Anika opsøger SYMB med en idé. Anika kan tilbyde lokalsamfundet et netværk, som ingen af os ’gamle’ i SYMB kan lave. Hun har erfaringer med sig fra udlandet, som hun omsætter til at skabe et nyt fællesskab her. Det er lige i SYMBs ånd.’

SYMB Spoues vil til at begynde med mødes hver torsdag. Gruppen mødes første gang torsdag den 10. juni kl. 10-12. Spørgsmål og tilmelding sker til Anika på mail: Anikalucassen@gmail.com