Foreningen Velliv støtter SYMB

Foreningen Vellivs Akutpulje støtter op om SYMB, så de lønnede medarbejdere har kunnet løse deres opgaver på trods af nedlukning i Corona-perioden.

Foreningen Vellivs akutpulje støtter SYMB med godt 50.000kr. Pengene går til aflønning af studentermedhjælper, grafiker og servicemedarbejder, som jo løser opgaver og arbejder i SYMB selvom stedet har været lukket i ca. tre måneder. 

SYMBs facebookside og website har levet i bedste velgående under lukningen, hvor SYMB blandt har huset en større produktion af værnemidler. Samtidig har der være adskillelige arbejdsprocesser i gang på den strategiske bane i SYMBs bestyrelse og i ledergruppen, hvor både SYMBs studentermedhjælper, der arbejder med kommunikation, og SYMBs grafiker har været involveret. SYMB har også under lukningen skulle holdes rent og vedligeholdes.

Så trods nedlukning, har der været en hel del opgaver i SYMB, som organisationens lønnede medarbejdere har stået for. Foreningen Vellivs akutpulje har været så venlig at støtte med at beløb, der svarer til godt 4 måneders løn til de tre medarbejdere. Tak 😊

Læs mere om Foreningens Vellivs akutpulje her 

Se mere om Foreningen Vellivs støtte til SYMB her