SYMB Crew - vil du være med?

Vil du være med i SYMBs nye fællesskab, SYMB Crew? SYMB Crew tager sig af mange mindre, men betydningsfulde opgaver i SYMB, når der er behov for ekstra hænder til at fuldende et arrangement. Alle kan være med.

SYMB Crew udfylder en meget vigtig rolle i SYMB. Det dygtige Crew står nemlig for SYMBaren og hjælper til med det praktiske i køkkenet eller ifm. klargøring til arrangementer i SYMB.

Det kan f.eks. være at brygge kaffe, lave serveringsbakke, anrette frokost, tømme opvaskemaskine, rydde op, flytte borde/stole m.m.

SYMBaren er også en mulighed for dig, som har lyst til at betjene gæsterne. Her sælger vi læskedrikke, sodavand, juice, snack o.l. i hverdagen. Ved fællesspisningerne (Folkekøkken og Fredagslasagne) er det også muligt for gæsterne at købe øl og vin.

Nogle gange er SYMB også ’ude i byen’ og afholde arrangementer – her er SYMB Crew som regel med og står for servering, SYMBar og lignende. For eksempel har SYMB flere gange holdt større Folkekøkkener i Kalundborg Havnepark, hvor SYMB Crew har haft en meget central rolle.

Du vil blive grundigt introduceret til opgaverne, og du vil altid være i fællesskab med mindst en anden fra Crew’et.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget, du har tid og lyst til. Du kan være med på mere fast basis eller melde dig på banen ad. hoc. Og vi har det altid ret sjovt og lærer en hel del nye mennesker at kende. 😊

Har du interesse i at høre mere, så kontakt: Henrik Brinkløv på tlf. 21 79 00 07

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik