SYMB Crew – vil du være med?

Vil du være med i SYMBs nye fællesskab, SYMB Crew? SYMB Crew tager sig af mange mindre, men betydningsfulde opgaver i SYMB, når der er behov for ekstra hænder til at fuldende et arrangement. Alle kan være med.

SYMB Crew udfylder en meget vigtig rolle i SYMB. Det dygtige Crew står nemlig for SYMBaren og hjælper til med det praktiske i køkkenet eller ifm. klargøring til arrangementer i SYMB.

Det kan f.eks. være at brygge kaffe, lave serveringsbakke, anrette frokost, tømme opvaskemaskine, rydde op, flytte borde/stole m.m.

SYMBaren er også en mulighed for dig, som har lyst til at betjene gæsterne. Her sælger vi læskedrikke, sodavand, juice, snack o.l. i hverdagen. Ved fællesspisningerne (Folkekøkken og Fredagslasagne) er det også muligt for gæsterne at købe øl og vin.

Nogle gange er SYMB også ’ude i byen’ og afholde arrangementer – her er SYMB Crew som regel med og står for servering, SYMBar og lignende. For eksempel har SYMB flere gange holdt større Folkekøkkener i Kalundborg Havnepark, hvor SYMB Crew har haft en meget central rolle.

Du vil blive grundigt introduceret til opgaverne, og du vil altid være i fællesskab med mindst en anden fra Crew’et.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget, du har tid og lyst til. Du kan være med på mere fast basis eller melde dig på banen ad. hoc. Og vi har det altid ret sjovt og lærer en hel del nye mennesker at kende. 😊

Har du interesse i at høre mere, så kontakt: Henrik Brinkløv på tlf. 21 79 00 07