SYMB Senior Netværk med nyt tiltag

Senior Netværk i SYMB skaber netværk og fællesskab mellem enlige seniorer +65. En af betingelserne for netværk er, at man har mulighed for at kommunikere og det kan gøres på mange måder. De fleste har pc og/eller mobiltelefon. Har man ikke en telefon, kan SYMB Senior Netværk nu tilbyde en telefon til enlige ældre, og det er ganske gratis.

I samarbejde med Dansk Folkehjælp, Doro og Oister, kan medlemmer af SYMB Senior Netværk  få én af de i alt 20 stk. Doro 5516-telefoner med betalt Oister-taletidskort til 100 minutter, der er klar til overtagelse. Når taletidskortet er opbrugt, kan der indsættes et nyt SIM-kort, hvad end det er et taletidskort eller et abonnementskort.

Elisabeth Weltzer, fra Kalundborg, har modtaget én af telefonerne, og hun er meget glad for muligheden.

– Jeg synes, at det er et meget fint og positivt tilbud. Det er jo en god og overskuelig telefon, der kan det, den skal. Jeg glæder mig meget til at bruge den og ringe sammen med venner og familie, som man jo ikke ser lige så meget i denne tid, fortæller Elisabeth. 

For at kunne få én af telefonerne, skal man være medlem af SYMB Senior Netværk – for enlige ældre +65. Du kan læse mere om Senior Netværk her. Hvis du gerne vil have en af telefonerne, eller kender en ældre enlig som gerne vil have én, så kontakt Hans-Henrik på mail: hhn@mail.dk eller tlf.: 4015 8212.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik