SYMB Senior Netværk med nyt tiltag

Senior Netværk i SYMB skaber netværk og fællesskab mellem enlige seniorer +65. En af betingelserne for netværk er, at man har mulighed for at kommunikere og det kan gøres på mange måder. De fleste har pc og/eller mobiltelefon. Har man ikke en telefon, kan SYMB Senior Netværk nu tilbyde en telefon til enlige ældre, og det er ganske gratis.

I samarbejde med Dansk Folkehjælp, Doro og Oister, kan medlemmer af SYMB Senior Netværk  få én af de i alt 20 stk. Doro 5516-telefoner med betalt Oister-taletidskort til 100 minutter, der er klar til overtagelse. Når taletidskortet er opbrugt, kan der indsættes et nyt SIM-kort, hvad end det er et taletidskort eller et abonnementskort.

Elisabeth Weltzer, fra Kalundborg, har modtaget én af telefonerne, og hun er meget glad for muligheden.

– Jeg synes, at det er et meget fint og positivt tilbud. Det er jo en god og overskuelig telefon, der kan det, den skal. Jeg glæder mig meget til at bruge den og ringe sammen med venner og familie, som man jo ikke ser lige så meget i denne tid, fortæller Elisabeth. 

For at kunne få én af telefonerne, skal man være medlem af SYMB Senior Netværk – for enlige ældre +65. Du kan læse mere om Senior Netværk her. Hvis du gerne vil have en af telefonerne, eller kender en ældre enlig som gerne vil have én, så kontakt Hans-Henrik på mail: hhn@mail.dk eller tlf.: 4015 8212.