Giv SYMB et ’Like’ i Underværker-kampagnen

SYMB er med i Realdanias kampagne Underværker. Giv SYMB et like på Underværkers kampagneside – så er du med til at bakke op om et totalrenoveret, multifunktionelt fælleshus på Kalundborg station, med endnu bedre rammer for mere liv og aktivitet i lokalsamfundet!

Sådan støtter du op om et totalrenoveret, multifunktionelt fælleshus på Kalundborg station:
  1. Klik på dette direkte link til SYMBs profil på kampagnesiden: SYMBs ansøgning i Underværker 
  2. Klik på knappen ’Giv et ’like’’.
  3. Fortæl alle du kender, at de skal gøre det samme, så projektet kan blive realiseret og byen får endnu flere fede aktiviteter!

Så nemt er det. 😊

Visionen er et totalrenoveret og multifunktionelt fælleshus centralt på Kalundborg station. Billetsalget, Ventesalen, Sidesporet og det store Pakhus skal renoveres – det giver mulighed for endnu flere fede workshops og aktiviteter såsom yoga og meditation, foredrag og koncerter, loppemarkeder og meget mere! Også 1. salen i den tidligere DSB-bygning står for tur og skal shines totalt op, så iværksætterdrømme og foreninger får de bedste rammer i SYMBs kontorfællesskab. For at komme i betragtning hos Underværker er det en forudsætning, at SYMBs profil på kampagnesiden har minimum 200 likes. Derfor er dine og alle du kenders ’Likes’ meget, meget vigtige!

Du kan læse mere om renoveringsprojektet inde på SYMBs Underværker-profil!

Tak for at bakke op om projektet!

Psst… Man kan desuden ’Like’ per enhed. Det vil sige, at hvis man både har en computer, en telefon og en tablet, så kan man give et ’Like’ fra alle tre enheder og derved støtte projektet flere gange! Sæt i gang! 😉

Underværker er en Realdania-kampagne, der hjælper projektvisioner, som er med til at skabe bedre rammer for fællesskaber, på vej.