Giv SYMB et ’Like’ i Underværker-kampagnen

SYMB er med i Realdanias kampagne Underværker. Giv SYMB et like på Underværkers kampagneside – så er du med til at bakke op om et totalrenoveret, multifunktionelt fælleshus på Kalundborg station, med endnu bedre rammer for mere liv og aktivitet i lokalsamfundet!

Sådan støtter du op om et totalrenoveret, multifunktionelt fælleshus på Kalundborg station:
  1. Klik på dette direkte link til SYMBs profil på kampagnesiden: SYMBs ansøgning i Underværker 
  2. Klik på knappen ’Giv et ’like’’.
  3. Fortæl alle du kender, at de skal gøre det samme, så projektet kan blive realiseret og byen får endnu flere fede aktiviteter!

Så nemt er det. 😊

Visionen er et totalrenoveret og multifunktionelt fælleshus centralt på Kalundborg station. Billetsalget, Ventesalen, Sidesporet og det store Pakhus skal renoveres – det giver mulighed for endnu flere fede workshops og aktiviteter såsom yoga og meditation, foredrag og koncerter, loppemarkeder og meget mere! Også 1. salen i den tidligere DSB-bygning står for tur og skal shines totalt op, så iværksætterdrømme og foreninger får de bedste rammer i SYMBs kontorfællesskab. For at komme i betragtning hos Underværker er det en forudsætning, at SYMBs profil på kampagnesiden har minimum 200 likes. Derfor er dine og alle du kenders ’Likes’ meget, meget vigtige!

Du kan læse mere om renoveringsprojektet inde på SYMBs Underværker-profil!

Tak for at bakke op om projektet!

Psst… Man kan desuden ’Like’ per enhed. Det vil sige, at hvis man både har en computer, en telefon og en tablet, så kan man give et ’Like’ fra alle tre enheder og derved støtte projektet flere gange! Sæt i gang! 😉

Underværker er en Realdania-kampagne, der hjælper projektvisioner, som er med til at skabe bedre rammer for fællesskaber, på vej.

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik