Her er Danmarks Radio ’København-Kalundborg’ - rundvisning den 29. Nov. og 6. Dec

Radiomasterne på Gisseløre radiostation er sammen med Vor Frue Kirke vartegn for Kalundborg.
Stationen blev indviet den 27. august 1927 for at give landsdækning af Statsradiofoniens program. Stationen blev den 1. oktober 1951 udvidet med en mellembølgesender, der sendte P2. Senest har stationen fået lokale hjælpesendere til udbygningen af DAB og tv.
Kom med SYMB, Kend Vores Egn-gruppe på besøg på radiostationen, hvor Jens Chr. Seeberg viser rundt, fortæller om bygningens historie, teknik, DRM og anekdoter om senderne i Kalundborg.
Det er torsdag den 29. november kl. 19.00 – 21.00.  og torsdag den 6. december kl. 19 – 21

Yderligere information og henvendelser om denne tur rettes til Hans-Henrik Nielsen på mail: hhn@mail.dk eller tlf. 40 15 82 12.

’Kend Vores Egn’ er en gruppe under SYMB. Kend Vores Egn byder på et væld af oplevelser centreret omkring kultur, natur, virksomheder m.m. i vores lokalsamfund. Kend Vores Egn inviterer på spændende guidede ture til steder, vi måske ikke er klar over findes på Vestsjælland, eller som vi endnu ikke har besøgt.

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

KONTAKT

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64
Mail: info@symb.dk