Løvfaldstur med SYMB - 12. oktober

Kom med på tur i efterårsskoven lørdag den 12. oktober. Vi mødes kl. 10.00 i SYMB på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg (Kalundborg Station). I bus kører vi mod øst til en spændende tur i skoven, hvor vi vil tale om hvad vi ser og fornemme det vidunderlige efterår.

Naturvejledere mm. Lasse Thomas Edelskov og Hanne Vadgaard er guider i skoven. Lasse og Hanne siger:

“På denne tur vil vi opleve efterårsskoven, mens vi fokuserer på, hvordan naturen kan øge vores vitalitet. Vi vil få konkret inspiration til, hvordan vi kan styrke krop og sind i naturen”. 

 

Vi er tilbage i SYMB ca. kl. 12.45, hvor der er sandwich og drikkevarer (inkluderet i prisen). Vi slutter senest kl. 13.30.
Turen er for alle. Du afgør selv, hvor langt du har lyst til at gå med i skoven. Vi har termokander med kaffe /the med.

Pris: 100 kr. pr. person

Tovholder: Søren Mariegård sorenmariegard@gmail.com og  tlf. 21 24 18 03

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik