Leg, bevægelse, sjov og masser af smil

SYMB Folkekøkken er for alle. Det samme er SYMB Legehjem – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Alle er velkomne. Udgangspunktet er, at alle har lyst til at mødes til Leg og Bevægelse. Legene henvender sig primært til børn fra 1½ år og op efter, og alle vil have en aktiv rolle i dem.

Idrætspædagog Christina H. Jensen, som er tovholder på SYMB Legehjem, binder os igen sammen i et helt unikt fællesskab, hvor latter og grin er i centrum. Christina laver bevægelseslege, hvor både børn og voksne kan være med. Når de nærmeste voksne er med til bevægelseslegene, nyder børnene det. Vi ser frem til en time med sjov og leg i godt samvær.

Folkekøkkenet
 

SYMB Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i. Efter leg og bevægelse byder arrangementet på fællesspisning, for hvad er mere basalt og centralt end noget lækkert mad for alle slags smagsløg… store og små

Menu: Kylling i karry, stegte ris og lækre falafler til vegetarerne. Til alle vil der være salat i glade farver.

Prisen for det hele er kr. 75,- for voksne og kr. 30,- for børn.

Arrangementet begynder kl. 16.00. Dørene åbnes klokken 15.30. 

NB: Det hele foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2 (DSB Stationsbygningen), Kalundborg. 

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 14. oktober kl. 15.00

Tovholder: Henrik Brinkløv tlf. 21 79 00 07

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik