SYMB Fællesspisning om fredagen - 1. november 

Her samles vi om et godt måltid mad
Vi vil gerne skabe flere anledninger til, at vi allesammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi måske ikke normalt møder i vores vante gænge. 
SYMB Fællesspisning samler mennesker på tværs. Vi mødes den 1. fredag i måneden, for at nyde god mad og hyggeligt samvær. Børnene må gerne løbe rundt og være børn, og hvis nogen vil spille guitar for ungerne, eller stå for noget ansigtsmaling, så byd bare ind. Selvom aftenen er børnevenlig, er det ikke et must at have børn med. Her er der plads til alle, og stemningen er munter og hyggelig.
 
Menuen for arrangementet fredag den 1. november er: 
 
  • Kylling cacciatore 
  • Svampetærte
  • Hvidløgsfoccacia
  • Tomatsalat med basilikumcreme 
Maden laver Ullas Landkøkken. 
Vi får en lækker hovedret, og der bliver serveret kaffe/te bagefter. 
Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er også helt OK at smutte før. 
 

Drikkevarer og fredagsslik har man selv med. Hvis nogen har lyst til at bage en kage, er de velkomne!

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Tilmeldingsfrist er tirsdag d. 29. oktober. 

Husk at melde afbud til tovholder, hvis man bliver forhindret. Pengene refunderes dog ikke. 
Tovholder: Anna Melanie Thoby – tlf. 29 84 54 35

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik