SYMB Seniornetværk inviterer til Julemarked på Kragerup Gods – 9. november

Juletiden nærmer sig, og i den anledning inviterer SYMB Senior Netværk til Julemarked på Kragerup Gods. Her lærer vi nogle nye mennesker at kende, samtidig med at vi oplever det fantastiske arrangement på godset.

Julemarkedet på Kragerup Gods har efterhånden en del år bag sig, men det gør det ikke mindre spændende. Tværtimod. Har kan man opleve mere end 100 fantastiske stande, som bugner af delikatesser, brugskunst, smykker og meget, meget mere.

Vi mødes lørdag den 9. november kl. 10.00 i SYMB, lige på stationen, hvorfra vi i bus kører til Kragerup Gods.
Vi kører retur kl. 14.00.
Der er sørget for transport tur/retur og entré til julemarkedet – vær opmærksom på, at det er gratis for medlemmer af SYMB Senior Netværk, og prisen for ikke-medlemmer er 100 kr.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 5. november.

 

(Tilmelding kan også ske på tlf. 22 30 97 60)
Tovholder er Hans-Henrik Nielsen – tlf. 40 15 82 12 eller mail: hhn@mail.dk

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik