SYMB Seniornetværk inviterer til Julemarked på Kragerup Gods – 9. november

Juletiden nærmer sig, og i den anledning inviterer SYMB Senior Netværk til Julemarked på Kragerup Gods. Her lærer vi nogle nye mennesker at kende, samtidig med at vi oplever det fantastiske arrangement på godset.

Julemarkedet på Kragerup Gods har efterhånden en del år bag sig, men det gør det ikke mindre spændende. Tværtimod. Har kan man opleve mere end 100 fantastiske stande, som bugner af delikatesser, brugskunst, smykker og meget, meget mere.

Vi mødes lørdag den 9. november kl. 10.00 i SYMB, lige på stationen, hvorfra vi i bus kører til Kragerup Gods.
Vi kører retur kl. 14.00.
Der er sørget for transport tur/retur og entré til julemarkedet – vær opmærksom på, at det er gratis for medlemmer af SYMB Senior Netværk, og prisen for ikke-medlemmer er 100 kr.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 5. november.

 

(Tilmelding kan også ske på tlf. 22 30 97 60)
Tovholder er Hans-Henrik Nielsen – tlf. 40 15 82 12 eller mail: hhn@mail.dk

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik