SYMB Folkekøkken med musik og sang – 12. november

Der er lagt op til sang, dans og hygge, når SYMB Folkekøkken afholder næste arrangement tirsdag den 12. november, i SYMBs egne lokaler, hvor musik og sang er aftenens tema.

SYMB Folkekøkken inviterer atter en gang til et fantastisk arrangement, hvor hyggeligt samvær og god mad er det centrale. Denne gang foregår det i SYMBs egne lokaler, og temaet for aftenen er fællessang og hyggemusik, som leveres af SYMB Spiller Sammen v/ Susanne Buch.

I SYMB skaber vi fællesskaber og forener. Det gør vi også denne aften, hvor vi kombinerer to af husets aktiviteter, så du og dine kan nyde en god aften, hvor et fælles måltid og fællessang er i fokus.

Musikholdet spiller nogle melodier, hvor sangteksterne vises på projektor, så alle kan synge med. Er man frisk på at strække dansebenene er det også en mulighed, da der ligeledes vil blive spillet noget hyggelig stemningsmusik i løbet af aftenen – sandsynligvis lidt folkemusik. Vil man blot lytte til de gode toner, mens man snakker med sidemanden og nyder en kop kaffe efter maden, er man naturligvis også velkommen til dette. Alle er velkomne.

Aftenens menu byder på:

  • Marokkansk oksegryde med citron og kanel
  • Afrikansk linseret med spinat
  • Tabouleh
  • Berberfladbrød

Maden laver Ullas Landkøkken. Drikkelse købes på stedet (øl, vin, vand og kaffe).
Dørene åbnes kl. 17.00 og vi spiser klokken 17.30. Arrangementet varer indtil kl. 20.00.
Prisen for voksne 75 kr. og 35 kr. for børn.

Sidste frist for at sikre sig billet er søndag den 10. november kl. 23.59!
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik