SYMB Folkekøkken med musik og sang – 12. november

Der er lagt op til sang, dans og hygge, når SYMB Folkekøkken afholder næste arrangement tirsdag den 12. november, i SYMBs egne lokaler, hvor musik og sang er aftenens tema.

SYMB Folkekøkken inviterer atter en gang til et fantastisk arrangement, hvor hyggeligt samvær og god mad er det centrale. Denne gang foregår det i SYMBs egne lokaler, og temaet for aftenen er fællessang og hyggemusik, som leveres af SYMB Spiller Sammen v/ Susanne Buch.

I SYMB skaber vi fællesskaber og forener. Det gør vi også denne aften, hvor vi kombinerer to af husets aktiviteter, så du og dine kan nyde en god aften, hvor et fælles måltid og fællessang er i fokus.

Musikholdet spiller nogle melodier, hvor sangteksterne vises på projektor, så alle kan synge med. Er man frisk på at strække dansebenene er det også en mulighed, da der ligeledes vil blive spillet noget hyggelig stemningsmusik i løbet af aftenen – sandsynligvis lidt folkemusik. Vil man blot lytte til de gode toner, mens man snakker med sidemanden og nyder en kop kaffe efter maden, er man naturligvis også velkommen til dette. Alle er velkomne.

Aftenens menu byder på:

  • Marokkansk oksegryde med citron og kanel
  • Afrikansk linseret med spinat
  • Tabouleh
  • Berberfladbrød

Maden laver Ullas Landkøkken. Drikkelse købes på stedet (øl, vin, vand og kaffe).
Dørene åbnes kl. 17.00 og vi spiser klokken 17.30. Arrangementet varer indtil kl. 20.00.
Prisen for voksne 75 kr. og 35 kr. for børn.

Sidste frist for at sikre sig billet er søndag den 10. november kl. 23.59!
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.


Køb billet til Folkekøkken!