SYMB Storytelling:
– Gysere i aftenskumringen den 14. november.
– Fortælleworkshop den 30. november.

Sommeren er forbi, og kulden har for alvor taget over. Men nu byder SYMB indenfor, til en kavalkade af gode historier at lune sig ved!

Storytelling er en oplevelse i sin helt egen klasse. Når man lytter til en god historie, lever man sig ind i fortællingen, mens fantasien får frit løb. SYMB afholder en række spændende fortællearrangementer i løbet af vinterhalvåret. Og du er inviteret! Denne november måned byder på gyseraften hvor uhygge i dén grad er nøgleordet, og en workshop hvor du har mulighed for selv at prøve kræfter med fortællekunsten!

Historiedamen Mariane Josefsen fortæller gysere i aftenskumringen

Der bydes på en kavalkade af uhyggelige historier til arrangementet ’Gysere i aftenskumringen’, som finder sted torsdag den 14. november fra kl. 16.00 til 18.00 i SYMB.

Den dygtige historiefortæller Mariane Josefsen gæster SYMB, hvor hun tager os med ind i gyseruniverset. Med sin mangeårige erfaring indenfor historiefortælling, er der lagt op til en ret så (u)hyggelig stund, hvor pulsen stiger og hårene på armene rejser sig. Man kan læse mere om historiedamen på hjemmesiden historiedamen.dk.
Er det koldt udenfor, kan man helt sikkert få varmen i SYMB denne dag, hvor temaet er gys og gru! Med som fortællesupport er Jürgen Andresen, også kendt som ’trubadur’ ved Kalundborg Middelalderfestival.

Prisen for arrangementet er 100 kr. inkl. kaffe og kage. Halv pris for deltagere under 25 år!
Billetter kan købes i døren eller via nedenstående link:


Køb billetter til gyserfortælling

Prøv selv kræfter med storytelling til Fortælleworkshop

Kunne du tænke dig at eksperimentere med storytelling? Så kom med til workshoppen ’Fortæl løs!’ i SYMB, lørdag den 30. november fra kl. 14.00 til 19.00.

Fortællekunsten har eksisteret siden tidernes morgen, og det er en kunst, som vi alle kan lære samt øve os i. Til workshoppen skaber Jürgen Andresen en tryg kreds, hvor alle får mulighed for at slippe fantasien løs og prøve kræfter med mundtlig fortælling. Vi slutter af med et godt måltid mad lavet af Ullas Landkøkken.

Ved interesse vil der være mulighed for at etablere en fast fortællekreds fremadrettet. Kom glad!

Bemærk: Begrænset antal pladser – billetter sælges efter ’først til mølle’-princippet.
Prisen for workshoppen er 150 kr. inkl. kaffe, kage og aftensmad.  NB: For deltagere under 25 år er prisen 100 kr.! Tilmeldingsfrist er den 23. november.

Tilmelding via nedenstående link:


Køb billetter til fortælleworkshop

Begge arrangementer finder sted i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
 

Tovholder er Jürgen Andresen – tlf. 51 82 54 63

Arrangementet med Mariane Josefsen er støttet af Kalundborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.