SYMB Fællesspisning om fredagen – 6. december

Fællesspisning i SYMB handler om, at man hygger sig og spiser et dejligt, fælles måltid. Det er en super måde at byde weekenden velkommen – og en hyggelig mulighed for kvalitetstid med dem man holder af, og andre, nye mennesker!

 SYMB vil vi gerne skabe flere anledninger til, at vi allesammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi måske ikke normalt møder i vores vante gænge.

SYMB Fællesspisning samler mennesker på tværs. Vi mødes den 1. fredag i måneden, for at nyde god mad og godt samvær. Børnene må gerne løbe rundt og være børn, og hvis nogen f.eks. vil spille guitar for ungerne, eller stå for noget ansigtsmaling, så byd bare ind. Selvom aftenen er børnevenlig, er det ikke et must at have børn med. Her er der plads til alle, og stemningen er munter, hyggelig og afslappet.

Maden laves af Ullas Landkøkken. Menuen for arrangementet fredag den 6. december er:

  • Flæskesteg med det hele
  • Nøddepostej også med det hele

Efter maden serveres der kaffe/te. Drikkevarer og fredagsslik har man selv med. Hvis en eller flere har lyst til at bage kage, er de meget velkomne!

Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl. 18.00. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er også helt OK at smutte før. 
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. 

Tilmeldingsfrist er torsdag d. 5. december kl. 16! 

Pris: Voksne: 75 kr. – Børn (2-12 år): 35 kr. – Babyer (0-2 år): Gratis.


Køb billet til Fællesspisning – 6.december.

Husk at melde afbud til tovholder, hvis man bliver forhindret. Pengene refunderes dog ikke. 

Tovholder er Anna Melanie Thoby – tlf. 29 84 54 35.
(Kontakt tovholder om eventuelle allergener.)