SYMB Fællesspisning om fredagen - 6. december

Fællesspisning i SYMB handler om, at man hygger sig og spiser et dejligt, fælles måltid. Det er en super måde at byde weekenden velkommen – og en hyggelig mulighed for kvalitetstid med dem man holder af, og andre, nye mennesker!

 SYMB vil vi gerne skabe flere anledninger til, at vi allesammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi måske ikke normalt møder i vores vante gænge.

SYMB Fællesspisning samler mennesker på tværs. Vi mødes den 1. fredag i måneden, for at nyde god mad og godt samvær. Børnene må gerne løbe rundt og være børn, og hvis nogen f.eks. vil spille guitar for ungerne, eller stå for noget ansigtsmaling, så byd bare ind. Selvom aftenen er børnevenlig, er det ikke et must at have børn med. Her er der plads til alle, og stemningen er munter, hyggelig og afslappet.

Maden laves af Ullas Landkøkken. Menuen for arrangementet fredag den 6. december er:

  • Flæskesteg med det hele
  • Nøddepostej også med det hele

Efter maden serveres der kaffe/te. Drikkevarer og fredagsslik har man selv med. Hvis en eller flere har lyst til at bage kage, er de meget velkomne!

Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl. 18.00. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er også helt OK at smutte før. 
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. 

Tilmeldingsfrist er torsdag d. 5. december kl. 16! 

Pris: Voksne: 75 kr. – Børn (2-12 år): 35 kr. – Babyer (0-2 år): Gratis.

Husk at melde afbud til tovholder, hvis man bliver forhindret. Pengene refunderes dog ikke. 

Tovholder er Anna Melanie Thoby – tlf. 29 84 54 35.
(Kontakt tovholder om eventuelle allergener.)

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik