Folkekøkken i og om SYMB – 10. december

Hvad er SYMB? Hvad sker der i SYMB? Hvorfor hedder det SYMB? Hvad er formålet med SYMB? Hvordan er SYMB organiseret? Og finansieret? Hvad er en socialøkonomisk virksomhed? Hvem står bag SYMB og hvem er med?

Disse og mange andre spørgsmål kommer vi ind på til SYMB Folkekøkken den 10. december, hvor sekretariatsleder Louise Kolbjørn og bestyrelsesmedlem Henrik Brinkløv vil fortælle om SYMB. Og vi kommer selvfølgelig også ind på de mange muligheder, der er for at være med og blive en del af det store tværgående SYMB-fællesskab.

Til decembers Folkekøkken får du fortællingen om SYMB med mulighed for dialog og masser af spørgsmål. Er du nysgerrig? Så kom glad 🙂

For de særlig nysgerrige, findes der en artikel: https://symb.dk/ny-bevaegelse-spirer-frem-i-danmark/ og der er lavet en podcast: https://symb.dk/podcastserie-om-bevaegelsernes-danmark/. Du kan også følge SYMB i dagligdagen på Facebook (@symbkalundborg).

Menuen er julelækker:

    • Flæskesteg med flæskestegssovs
    • Nøddepostej (til vegetarerne)
    • Tilbehør: Hvide og brune kartofler med rødkålssalat

Drikkevarer kan købes.

Sted og tidspunkt: SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på Kalundborg station fra kl. 17-20. Planen er, at vi mødes kl. 17.00, spiser ca. kl 17.30-18.30 og så vil der være fortælling, dialog og spørgsmål fra cirka 18.30 til 20.00.

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn.
Tilmeldingsfrist er søndag den 8. december via følgende link:

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

SYMBs Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik