Folkekøkken i og om SYMB – 10. december

Hvad er SYMB? Hvad sker der i SYMB? Hvorfor hedder det SYMB? Hvad er formålet med SYMB? Hvordan er SYMB organiseret? Og finansieret? Hvad er en socialøkonomisk virksomhed? Hvem står bag SYMB og hvem er med?

Disse og mange andre spørgsmål kommer vi ind på til SYMB Folkekøkken den 10. december, hvor sekretariatsleder Louise Kolbjørn og bestyrelsesmedlem Henrik Brinkløv vil fortælle om SYMB. Og vi kommer selvfølgelig også ind på de mange muligheder, der er for at være med og blive en del af det store tværgående SYMB-fællesskab.

Til decembers Folkekøkken får du fortællingen om SYMB med mulighed for dialog og masser af spørgsmål. Er du nysgerrig? Så kom glad 🙂

For de særlig nysgerrige, findes der en artikel: https://symb.dk/ny-bevaegelse-spirer-frem-i-danmark/ og der er lavet en podcast: https://symb.dk/podcastserie-om-bevaegelsernes-danmark/. Du kan også følge SYMB i dagligdagen på Facebook (@symbkalundborg).

Menuen er julelækker:

    • Flæskesteg med flæskestegssovs
    • Nøddepostej (til vegetarerne)
    • Tilbehør: Hvide og brune kartofler med rødkålssalat

Drikkevarer kan købes.

Sted og tidspunkt: SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på Kalundborg station fra kl. 17-20. Planen er, at vi mødes kl. 17.00, spiser ca. kl 17.30-18.30 og så vil der være fortælling, dialog og spørgsmål fra cirka 18.30 til 20.00.

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn.
Tilmeldingsfrist er søndag den 8. december via følgende link:


Tilmelding til Folkekøkken

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

SYMBs Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.