SYMB Julehygge – 13. december

Julepynt og æbleskiver – der er en hyggelig eftermiddag i vente, når vi sammen pynter SYMB op til jul. Kom og lav din egen pynt, og sæt dit præg på julestemningen i huset!

Kalder alle børnefamilier, unge og ældre! Huset trænger til en god omgang julepynt! Derfor holder vi Julehygge fredag den 13. december fra kl. 13-17. Her klippe-klistrer vi, så vi kan få pyntet lokalerne og det fine juletræ, som skal pryde huset indtil juleaften (som også holdes i SYMB). Det bliver en rigtig hyggelig eftermiddagsstund i julens tegn, og alle er velkomne til at være med.

Der kan købes dejlige, lune æbleskiver og gløgg til billige penge. Derfor vil vi meget gerne vide, hvor mange æbleskiver vi skal have klar. Tryk på nedenstående tilmeldingsknap for at melde dig og dine til – det er gratis!

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen!

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik