SYMB holder Juleaften – 24. december

Nu’ det (snart) jul igen – og den fejrer vi da i SYMB! Der er sørget for en fantastisk traditionel julemenu og muligvis en lille juleoverraskelse.

SYMB inviterer til en dejlig, fælles juleaften, hvor god mad og hyggeligt samvær er i fokus. Huset vil dufte af lækker mad, mens lavdæmpet julemusik høres i baggrunden. Både SYMB og juletræet vil være pyntet og prydet med den fineste, hjemmelavede pynt. Ungerne leger, de voksne snakker og griner – og efter det dejlige måltid danser alle, som har lyst, rundt om det strålende juletræ. 

Det er for alle, som gerne vil fejre årets længe ventede aften, på en lidt anderledes måde, i selskab med andre juleglade mennesker – nogle har man måske mødt før, andre kan man lære at kende. Juletiden er i sandhed en tid, der kan samle og forene folk. Og det er netop hvad vi i SYMB gerne vil bidrage til. Derfor åbner vi dørene til en skøn fællesjuleaften, hvor du og dine kan se frem til en hyggelig og mindeværdig fejring af højtiden.

Aftenens program ser således ud:
 
  • Kl. 17: Dørene åbnes.
  • Kl. 18: Spisning og efterfølgende hygge med kaffe, te, kage og julegodter.
  • Kl. 20.30: Risalamande.
  • Kl. 22.00: Aftenen slutter.
Maden laves af Ullas Landkøkken, og menuen byder på:
 
  • Flæskesteg og stegt andebryst
  • Lækker sovs og tilbehør
  • Risalamande
  • (Diverse drikkelse til maden er inkluderet i prisen)
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
 
Prisen for det hele er kun 300 kr. per voksen – 150 kr. per barn under 12 år. Babyer (0-2 år) deltager gratis.
Tilmeldingsfristen er den 17. december.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf.: 21 79 00 07.

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik