Medlemsfejring af SYMB 3.0 – 15. oktober

Kære medlem. Vi er stolte af at være godt på vej med SYMB 3.0 – derfor vil vi gerne invitere dig med til Medlemsfejring af SYMB 3.0, for at vise de flotte, nye rammer frem og fortælle lidt om, hvad der sker i SYMB.

SYMB 1.0 var da det hele begyndte. SYMB 2.0 var da vi rykkede ind i stationsbygningen i Kalundborg. Nu er det tid til at løfte sløret for SYMB 3.0 – det nye, opgraderede og opfriskede SYMB, som så mange gode frivillige har gået og knoklet for de sidste par måneder. På dagen vil vi sige tak til alle dem, der har lagt arbejde i at opjustere SYMB. Lokalerne har fået et tidssvarende opløft, hvilket er med til at skabe nye tiltag og muligheder hvad angår aktiviteter, workshops, møder, iværksætteri etc. Og de nye rammer vil vi gerne vise alle vores medlemmer.

Kom med til Medlemsfejring den 15. oktober kl. 16.30-18. Her vil der være taler af bestyrelsen, om hvad der sker i SYMB – bl.a. om de tre indsatsområder, der arbejdes efter: Relations- og fællesskabende aktiviteter, erhverv og iværksætteri samt unge, uddannelse og læringsfællesskaber.

SYMBaren vil være åben, og der vil være lidt lækkerier til ganen. 

Da det er en medlemsfejring, er det en forudsætning at alle deltagere er medlemmer i SYMB. Er du endnu ikke medlem? Så klik her for at blive medlem.

Det er gratis at melde sig til Medlemsfejringen. Tilmeldingsfristen er den 11. oktober.

Vi glæder os meget til at fejre det nye SYMB sammen med jer!

Vel mødt
– Bestyrelsen

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik