Medlemsfejring af SYMB 3.0 – 15. oktober

Kære medlem. Vi er stolte af at være godt på vej med SYMB 3.0 – derfor vil vi gerne invitere dig med til Medlemsfejring af SYMB 3.0, for at vise de flotte, nye rammer frem og fortælle lidt om, hvad der sker i SYMB.

SYMB 1.0 var da det hele begyndte. SYMB 2.0 var da vi rykkede ind i stationsbygningen i Kalundborg. Nu er det tid til at løfte sløret for SYMB 3.0 – det nye, opgraderede og opfriskede SYMB, som så mange gode frivillige har gået og knoklet for de sidste par måneder. På dagen vil vi sige tak til alle dem, der har lagt arbejde i at opjustere SYMB. Lokalerne har fået et tidssvarende opløft, hvilket er med til at skabe nye tiltag og muligheder hvad angår aktiviteter, workshops, møder, iværksætteri etc. Og de nye rammer vil vi gerne vise alle vores medlemmer.

Kom med til Medlemsfejring den 15. oktober kl. 16.30-18. Her vil der være taler af bestyrelsen, om hvad der sker i SYMB – bl.a. om de tre indsatsområder, der arbejdes efter: Relations- og fællesskabende aktiviteter, erhverv og iværksætteri samt unge, uddannelse og læringsfællesskaber.

SYMBaren vil være åben, og der vil være lidt lækkerier til ganen. 

Da det er en medlemsfejring, er det en forudsætning at alle deltagere er medlemmer i SYMB. Er du endnu ikke medlem? Så klik her for at blive medlem.


Tilmelding til Medlemsfejring af SYMB 3.0!

Det er gratis at melde sig til Medlemsfejringen. Tilmeldingsfristen er den 11. oktober.

Vi glæder os meget til at fejre det nye SYMB sammen med jer!

Vel mødt
– Bestyrelsen