Folkekøkken - 13. oktober

Ved næste Folkekøkken i SYMB er der både lækker mad og et spændende indslag på menuen. Ingen ringere end Steen Laursen, kendt fra Sproghjørnet, er med os igen. Vi havde fornøjelsen af fuldt hus i februar måned, hvor Steen foldede det danske sprog ud og trak os igennem et underholdende causeri i sprogets finurligheder.

Det kommer vi til at opleve igen, men denne gang begynder vi med ordsprog, mundheld og mottoer. Hvor kommer de fra? Hvad betyder de? Hvorfor har vi dem? Er der forskel på talemåder, om man er fra nord, syd, øst eller vest i Danmark?

Kom og vær med til version 2 om det danske sprog med Steen Laursen.
Har du et eller flere ordsprog, som du kunne have lyst til at få belyst, så tag det med.
Du er også velkommen til at sende det til Henrik Brinkløv på brinklov144@gmail.com senest 9. oktober. Så bliver det samlet og videresendt til Steen, så han har et udgangspunkt at forberede sig fra. 

Menuen byder på bøf med løg og lækkert tilbehør. Der er selvfølgelig også tænkt på et dejligt alternativ til veganere og gluten-allergikere.

Arrangementet er udvidet og varer fra kl. 17-21.
Vi glæder os rigtigt meget til igen at dele en nærværende oplevelse i hinandens selskab.

Tovholdere er Folkekøkkengruppen v/ Henrik Brinkløv, tlf.: 21790007, mail: brinklov144@gmail.com.

Pris: 75 kr. (voksen) og 35 kr. (barn)
Max antal: 30 personer.

Det sker i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Sidste chance for tilmelding er den 11. oktober.

Der tages naturligvis hensyn til gældende retningslinjer om god hygiejne og afstand.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik