Her er Danmarks Radio København – Kalundborg

Rundvisning på Gisseløre radiostation med ’SYMB – Kend Vores Egn’ lørdag den 9. marts kl. 13.00 – 15.00.
Radiomasterne er sammen med Vor Frue Kirke kendte vartegn for Kalundborg. Vores guide, Jens Christian Seeberg, viser os radiostationen og fortæller levende med stor viden, indsigt og humor om radiostationens historie, om hvorfor udsendelser præsenteredes med at speakeren sagde “København-Kalundborg”, og i det hele taget om radiostationens betydning historisk og aktuelt.

Stationen blev indviet den 27. august 1927 for at give landsdækning af Statsradiofoniens program. Stationen blev den 1. oktober 1951 udvidet med en mellembølgesender, der sendte P2. Senest har stationen fået lokale hjælpesendere til udbygningen af DAB og tv. 

Kom med ’SYMB Kend Vores Egn’ på besøg på radiostationen, hvor Jens Chr. Seeberg viser rundt, fortæller om bygningens historie, teknik, DRM og anekdoter om senderne i Kalundborg. 

Det er lørdag den 9. marts kl. 13.00 – 15.00. Du kan du købe billetter til 50 kr. 

Yderligere information og henvendelser om denne tur rettes til Hans-Henrik Nielsen på mail: hhn@mail.dk eller tlf. 4015 8212

KEND VORES EGN er en gruppe under SYMB. Kend Vores Egn byder på et væld af oplevelser centreret omkring kultur, natur, virksomheder m.m. i vores lokalsamfund. Kend Vores Egn inviterer på spændende guidede ture til steder, vi måske ikke er klar over findes på Vestsjælland, eller som vi endnu ikke har besøgt.