Satire og gys på 'Åben Scene'

Søndag d. 31.10. kl. 15:15 byder ‘Åben Scene’ på et mangfoldigt program med den lokale forfatter Klaus Haase og flere storytellere.

Kulturanmelder, satiriker og samfundsdebatør Klaus Haase vil præsentere sin nyligt udgivne satireroman om djøfiseringens indtog i arbejdslivet, ‘Personalemødet i paradis’, i en mundtlig dramatisering. Her bliver der også mulighed for spørgsmål og evt. diskussion.

Herefter er det tid til Halloween – stemning, når fortællerne Eva Hare og Jürgen Andresen indberetter om gyselige oplevelser og mystiske møder der vil få nakkehårene til at rejse sig hos tilhørerne.

Arrangementet er gratis, kaffe og kage kan tilkøbes.

Symbs ‘Åbne scene’, Kalundborgs scene for ordkunst, som allerede har været besøgt af en række historiefortællere, forfattere og musikere, er åben for alle, der føler sig inspireret.
Vil du også gerne byde ind med fortælling, poesi el.l., kan du sende en mail til purpose4400@gmail.com.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik