Sommerkoncert og folkekøkken 18. maj

Musisk Skole Kalundborg og SYMB inviterer til sommerkoncert og folkekøkken i Kalundborg Havnepark den 18. maj.

Her er det muligt at opleve, hvad eleverne på Musisk Skole har arbejdet med i løbet af sæsonen og tage del i den store fællesspisning, som SYMB står for.

SYMB’s fællesspisningen er for alle. Tag din nabo med. Eller familien. Kom som dig selv eller med dine venner. SYMB serverer lækre grillede pølser, kartoffelsalat, coleslaw, brød (til børnene) og andet tilbehør. Der er vegetarpølser til vegetarerne.

Du kan på forhånd sikre dig et dejligt måltid ved at købe billetten nu:

Der vil dog også på dagen være mulighed for at købe sig et måltid mad.

På dagen kan du også købe popcorn, sodavand, vand, øl, vin, te og kaffe.

Fællesspisningen foregår i tidsrummet kl. 17-20.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune, Musisk Skole Kalundborg og SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik