Storytelling kommer til Kalundborg

Sommeren er forbi og kulden vender tilbage til Danmark. Men i dette vinterhalvår har kalundborgenserne mulighed for at varme sig ved en lille kavalkade af gode historier fortalt af erfarne fortællere ved i alt 5 arrangementer. 

Fortællesæsonen åbnes søndag den 6. oktober i på SYMB i Kalundborg med en eftermiddag i fortællingens tegn, hvor fortælleren Jürgen Andresen (også kendt fra Kalundborg Middelalderfestival) byder på en buket af historier.

Torsdag den 14. november fortsætter programmet med besøg af den kendte københavnske ’historiedame’ Mariane Josefsen (www.historiedamen.dk), som vil fortælle gysere i duet med Jürgen Andresen. 

Har man så fået blod på tanden og vil selv prøve kræfter med historiefortælling kan man deltage i fortælleworkshoppen ’Fortæl løs!’ lørdag den 30. november i SYMB, hvor der vil være mulighed for at gøre erfaringer med mundtlig fortælling i gruppen og med at lege med historier. Der vil ved interesse være mulighed for at etablere en fast fortællekreds fremover.

Fredag den 24. januar er det igen Mariane Josefsen, der vil gæste SYMB i Kalundborg for at fortælle i anledning af Evald Tang Kristensens fødselsdag. 

Perlerækken af fortællearrangementer afsluttes fredag den 20. marts med et besøg af Nordkystfortællerne, en garvet gruppe af fortællere fra det nordsjællandske, som garanterer en forrygende lytte – oplevelse når de udfolder sig i anledning af ’Verdens Fortælledag’, som denne gang har temaet ’At være på langrejse’. 

Dette sidste arrangement vil foregå på Kalundborg Bibliotek, mens de øvrige vil udspille sig i SYMB i Kalundborg, Banegårdspladsen 2 – lige på stationen.

Tre af arrangementerne er støttet af Kalundborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik