SYMB Fællesspisning om fredagen - 4. oktober

Vi vil gerne skabe flere anledninger til, at vi alle sammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi ikke lige normalt vil møde i vores vante gænge. 

 Vi vil gerne have flere med i SYMB. Fællesspisning i SYMB er for alle og tilrettelægges så det er børne- og unge venligt. Strukturen er løs med plads til barnlige aktiviteter og hyggelig samtale. Børnene må gerne løbe rundt og være børn. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud bagefter eller blive hængende længe, hvis det er det, man vil. 

Er der én, der vil male ungerne i ansigterne, trylle med ungerne eller andet, så byd bare ind.

Menuen er: 

  • Pirogger med oksefyld
  • Pirogger med linser, gulerødder og spidskål
  • Couscoussalat med tahin-dressing

Maden laver Ullas Landkøkken. Prisen er 75kr for voksne og 35 kr for børn. Vi får en lækker hovedret og kaffe/te bagefter. Hvis nogen har lyst til at bage en kage, er de velkomne!
Drikkevarer og fredagsslik har man selv med! 🙂

Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er helt ok at smutte før. 

Frist for tilmelding er tirsdag den 1. oktober 🙂

Husk at melde afbud til tovholder, hvis I bliver forhindrede ! 🙂 Pengene refunderes dog ikke… 

Tovholder: Anna Melanie Thoby, tlf. 29 84 54 35

“SYMB Fællesspisning samler mennesker på tværs.” 
 
 

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik