SYMB holder Samtalekøkken onsdag den 13. marts

– Vi gentager succesen fra januar og inviterer alle til at skabe meningsfulde samtaler med oprigtig opmærksomhed på hinanden, siger Henrik Brinkløv, tovholder på ’Symbs Samtalekøkken’, der afvikles i Solsikken den 13. marts 2019 kl. 17-20 NB! Det er om onsdagen og ikke om tirsdagen som vanligt. 

– Vi savner tid til den enkle, rolige og ’langsomme’ samtale, der forbedrer relationerne mellem mennesker og – måske – kan føre til både latter og tårer. 

– Vi holder lige så meget af hverdagen som Dan Turell, og vi vil så gerne dele den med andre. Vi bør reflektere mere over os selv og vores medmennesker. En gang imellem er det godt at spørge hinanden og sig selv, hvad det egentlige er, at man er taknemmelig for, når vi står overfor et andet menneske.
– Det, vi også gerne vil dele med gæsterne, er seneste nyt fra vores generalforsamling og fra SYMBs nye lokation ’Byens Hus’, som har åbningsreception 21. marts.

Café Solsikken kræser igen for vores ganer med en uimodståelige menu:

  • Mexicansk kylling med guacamole og nachochips. 
  • Vegetarisk mexi-gryderet med bønner & quinoa. 
  • Majssalat med avokadodressing. 
  • Kokostærten med marengstop & mangosnitter er til dessert.

Tilmeldingsfrist: senest mandag morgen den 10. marts klokken 8 eller så længe, der er ledige billetter.


Køb billet

Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg.
Dørene åbnes klokken 17:00 og slutter, når vi har talt igennem.
Billetter bestilles bl.a. på hjemmesiden www.symb.dk eller via SYMBs Facebook-opslag.

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

– Vi gentager succesen fra januar og inviterer alle til at skabe meningsfulde samtaler med oprigtig opmærksomhed på hinanden, siger Henrik Brinkløv, tovholder på ’Symbs Samtalekøkken’, der afvikles i Solsikken den 13. marts 2019 kl. 17-20.

– Vi savner tid til den enkle, rolige og ’langsomme’ samtale, der forbedrer relationerne mellem mennesker og – måske – kan føre til både latter og tårer.
– Vi holder lige så meget af hverdagen som Dan Turell, og vi vil så gerne dele den med andre. Vi bør reflektere mere over os selv og vores medmennesker. En gang imellem er det godt at spørge hinanden og sig selv, hvad det egentlige er, at man er taknemmelig for, når vi står overfor et andet menneske.
– Det, vi også gerne vil dele med gæsterne, er seneste nyt fra vores generalforsamling og fra SYMBs nye lokation ’Byens Hus’, som har åbningsreception 21. marts.

Café Solsikken kræser igen for vores ganer med en uimodståelige menu:

  • Mexicansk kylling med guacamole og nachochips. 
  • Vegetarisk mexi-gryderet med bønner & quinoa. 
  • Majssalat med avokadodressing. 
  • Kokostærten med marengstop & mangosnitter er til dessert.

Tilmeldingsfrist: senest mandag morgen den 10. marts klokken 8 eller så længe, der er ledige billetter.