Kalundborgs internationale borgere kan godt glæde sig til genåbningen

SYMB Internationals gør klar til tiden efter Corona

SYMB er lukket i denne tid, men der foregår en hel del alligevel. Blandt andet er SYMB Internationals ved at se dagens lys. Som en af opgaverne i den rammeaftale, som SYMB og Kalundborg Kommune har indgået for 2021, vil SYMB forsætte med at udvikle et internationalt miljø i SYMB.

SYMB Musketeers

SYMB Musketeers er indercirklen i dette arbejde. Gruppen består af internationale borgere, der sammen med en repræsentant fra SYMB, udvikler og afvikler en række events og aktiviteter for internationale borgere. Gruppen mødes i denne tid for at udvikle skitsen til årets program. Kommer du fra det internationale miljø i Kalundborg og har du lyst til at være med til at stå for en masse levende netværk og sjove aktiviteter, så kontakt endelig SYMB sekretariatsleder Louise Kolbjørn på tlf. 22256664 eller mail louise@symb.dk

SYMB International Café

SYMBs internationale Cafe vil i 2021 byde på en række forskellige events og aktiviteter. Noget af det, der vil være på dagsordenen, er ”Meet the danes”, hvor internationale lokale borgere mødes omkring en ‘speeddating’ for at lære hinanden at kende. Et andet koncept er ”Meet & eat”. Når virussvøbet forhåbentligt er helt under kontrol, vil deltagerne tage en ret fra deres hjemegn med så der kan afholdes et dejligt eksotisk og lækkert sammenskudsgilde!

Der er også planer om mere informative events. For eksempel ”Being in and settling down in Denmark”, som vil være et informationsmøde omkring praktiske og administrative vilkår, når man flytter til Danmark såsom bankkonto, skatteforhold o.l..

Også er er der idéer om ”Games Night ” – gerne sammen med studerende fra Absalon. Og i slutningen af året selvfølgelig ”Christmas tapas”, som er en julefrokost med internationalt format, hvor alle tager deres hjemlands julespecialitet med.

SYMB Internationals er for alle

Det skal bemærkes, at alle der er interesserede i at knytte kontakter til internationale borgere vil blive inviteret. SYMB Internationals er altså også for lokale uden international tilknytning – netop fordi vi ønsker at samle mennesker på tværs i SYMB og skabe brede netværk.

Eat with the locals

Udover de nævnte arrangementer vil SYMB Internationals også stå for ”Eat with the locals”, som forhåbentlig vækker interesse blandt vore internationale medborgere. Her er det lokale borgere og familier, der inviterer en familie eller en gruppe af internationale borgere hjem til middag og hygge. Disse events er endnu på tegnebrættet i SYMB.

Følge disse aktiviteter på SYMBs website www.symb.dk og i facebookgruppen: SYMB Internationals.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik