Skal du eller din virksomhed, forening eller iværksætterdrøm være med?

I SYMB er der flere attraktive erhvervslokaler til leje, hvor din virksomhed, forening eller iværksætterdrøm kan få base. Har du brug for en lækker kontorplads centralt på Kalundborg station, så er der ligeledes mulighed for dette – SYMB udlejer nemlig også flyverpladser. Bliv en del af et spændende kontorfællesskab!

SYMB driver et borger- og iværksætter hus, og samler mennesker på Kalundborg station. Fællesskaberne er det helt centrale i SYMB, og står man som forening, virksomhed eller iværksætter og leder efter flotte erhvervslokaler, så er der rig mulighed for at blive en del af vores kontorfællesskab! I løbet af sommeren 2020 har både stueetagen og førstesalen i stationsbygningen fået en flot opgradering, så kontorerne og fællesområderne nu står snorlige. Flittige frivillige har knoklet på med at opjustere SYMB 3.0, så alle kontorpladser og erhvervslokaler nu er klar til nye indflyttere.

Som en del af SYMBs iværksætterhus er der mange goder. Du bliver først og fremmest en del af et fantastisk kontorfællesskab med mange muligheder, og med adgang til følgende:

  • Mødelokaler med AV-udstyr
  • Et stort fælleslokale
  • Fibernet
  • Printer og scanner
  • Køkken
  • Skrivebord med stol
  • Rengøring (er med i lejen)

SYMB tilbyder udlejning både af eget, aflukket kontor og flyverpladser. Og man må gerne dele en plads eller et kontor med en kollega (afregningen heraf skal så ske internt).

Flyverplads: 1500 kr./måned – min. 6 måneder med 1 måneds opsigelse. 
Eget, aflukket kontor: 2500 kr./måned – min. 12 måneder med 1 måneds opsigelse. 

Interesseret i en fremvisning eller har du spørgsmål?
Kontakt da David Hindberg på mail: erhverv@symb.dk eller Søren Mariegård på tlf.: 2124 1803

Klik her for at læse om SYMB Erhverv, Erhvervsmedlemskaber, SYMB Meeting mm.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik