Skal du eller din virksomhed, forening eller iværksætterdrøm være med?

I SYMB er der flere attraktive erhvervslokaler til leje, hvor din virksomhed, forening eller iværksætterdrøm kan få base. Har du brug for en lækker kontorplads centralt på Kalundborg station, så er der ligeledes mulighed for dette – SYMB udlejer nemlig også flyverpladser. Bliv en del af et spændende kontorfællesskab!

SYMB driver et borger- og iværksætter hus, og samler mennesker på Kalundborg station. Fællesskaberne er det helt centrale i SYMB, og står man som forening, virksomhed eller iværksætter og leder efter flotte erhvervslokaler, så er der rig mulighed for at blive en del af vores kontorfællesskab! I løbet af sommeren 2020 har både stueetagen og førstesalen i stationsbygningen fået en flot opgradering, så kontorerne og fællesområderne nu står snorlige. Flittige frivillige har knoklet på med at opjustere SYMB 3.0, så alle kontorpladser og erhvervslokaler nu er klar til nye indflyttere.

Som en del af SYMBs iværksætterhus er der mange goder. Du bliver først og fremmest en del af et fantastisk kontorfællesskab med mange muligheder, og med adgang til følgende:

  • Mødelokaler med AV-udstyr
  • Et stort fælleslokale
  • Fibernet
  • Printer og scanner
  • Køkken
  • Skrivebord med stol
  • Rengøring (er med i lejen)

SYMB tilbyder udlejning både af eget, aflukket kontor og flyverpladser. Og man må gerne dele en plads eller et kontor med en kollega (afregningen heraf skal så ske internt).

Flyverplads: 1500 kr./måned – min. 6 måneder med 1 måneds opsigelse. 
Eget, aflukket kontor: 2500 kr./måned – min. 12 måneder med 1 måneds opsigelse. 

Interesseret i en fremvisning eller har du spørgsmål?
Kontakt da David Hindberg på mail: erhverv@symb.dk eller Søren Mariegård på tlf.: 2124 1803

Klik her for at læse om SYMB Erhverv, Erhvervsmedlemskaber, SYMB Meeting mm.