Kreabørn - 14. november

Tid til farver og fordybelse! Her kan alle børn med interesse for kreativitet være med, når SYMB Kreabørn åbner dørene. Vær med og lad fantasien få frit løb i de mange sjove, spændende og kreative projekter, der er på programmet.

Slip fantasien løs og meld dig til SYMB Kreabørn, hvor du kan møde andre børn og hygge dig med kreative projekter. Aktiviteten er for børn i alderen 6-7 år. Vi kommer bl.a. til at male dyreportrætter, lave drømmefangere af naturmaterialer, male sten og lave collager.

Det er for alle børn som har lyst til farver, fordybelse og fantasi!

Dato: Alle lørdage i lige uger (man tilmelder sig per gang).

Tid: Kl. 10-12.
Max antal deltagere: 10
Pris: 20 kr./barn pr. gang (går ubeskåret til indkøb af materialer).

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. 😊

Tovholder er Sonja Malev – tlf.: 50 70 07 77
Tilmelding nødvendig til Sonja via mail: sonjakolakovic@hotmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik