SYMB Legehjem – hver anden fredag i lige uger

Kom og leg i SYMB! SYMB’s Legehjem er for alle – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Alle er velkomne. Udgangspunktet er, at alle har lyst til at mødes til Leg og Bevægelse. Legene henvender sig primært til børn fra 1½ år og op efter, og alle vil have en aktiv rolle i dem.

Vi leger og bevæger os sammen i SYMB Legehjem hver anden fredag i lige uger fra kl. 10-11.30. SYMB Legehjem er alle, men måske særligt for dig, som:

  • Går hjemme med dit barn eller har en dag hjemme med dit barn
  • Som bedsteforælder, der har en dag med dit barnebarn
  • Er oppe i årene, der gerne vil lege – også dig, der bor på et af de lokale plejehjem

I SYMB Legehjem leger vi sammen på tværs af alder. Når børn og voksne leger og bevæger sig sammen, bliver der skabt et helt unikt fællesskab, hvor latter og grin bliver det helt centrale.

Børn opdager sig selv og verden ved at lege. Børn er meget kropslige, de lærer med kroppen og derfor elsker de bevægelseslege. Når de nærmeste voksne er med til at lege bevægelseslege, nyder børnene det.

Initiativtageren bag SYMB legehjem er Christina H. Jensen. Hun er uddannet Idrætspædagog med mange års erfaring med idræt, leg og bevægelse indenfor vuggestue, børnehave og skole/SFO-området.

I dag arbejder hun som idrætspædagog på Nyrupskolen og er også underviser i DGI, hvor hun kommer ud og motiverer og guider til. hvordan man arbejder med Idræt, leg og bevægelse i den pædagogiske hverdag.

Christina har arbejdet i mange år med familie- idrætshold i foreningen Familieidræt i København. Her har hun haft mulighed for at opleve, hvad der sker når børn og voksne mødes for at lege.

Deltagelse kræver ikke tilmelding.
Kontakt tovholder Christina H. Jensen på tlf. 21 23 50 55 og mail: Christina_hjensen@hotmail.com

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik