SYMB maler sten

SYMB og Røsnæs Rocks inviterer til en hyggelig eftermiddag, hvor vi opdager de gode sten samlesteder på Røsnæs og bagefter maler på sten ved Naturskolen. Det er den 19. juni kl 12.30-15.30

Lørdag d. 19. juni inviterer SYMB til et hyggeligt og uformelt event for hele familien. Det foregår ved Naturskolen på Røsnæs og det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

”Røsnæs Rocks” ved Jette Pedersen, har lovet at vise et af de rigtig gode stensamlingssteder og vejlede i hvilke sten der er bedst egnede til at male på. Klokken 12.30 er der afgang fra P-pladsen ved Naturskolen. Det er en gåtur ned over bakkerne og naturligvis op igen med de indsamlede sten. Ifølge naturbeskyttelsesloven, man ikke samle flere sten end man selv kan bære i en pose eller lignende.

Mellem klokken 13.30 og 15.30 maler vi så på sten ved Naturskolen. Der vil være mulighed for at få gode råd og fif fra Jette Pedersen, som er en erfaren stenmaler. Hun medbringer forskellige materialer, som man har mulighed for at afprøve og der vil også være sten til rådighed, selvom man ikke har deltaget i stenindsamlingen. Hvis du selv har materialer til stenmaling, så medbring dem meget gerne og få eventuelt vejledning i hvordan de kan anvendes. 

Hvis vejret, mod forventning, skulle være uegnet til udendørs aktiviteter, rykker vi ind i stalden ved siden af restaurant ”Edderfuglen”.

Vil du vide mere, kan Jette kontaktes på nostrupvej@gmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik