SYMB indfører midlertidige corona-restriktioner

Det betyder, vi udsætter/aflyser følgende aktiviteter:
  • Leg & Lasagne d. 27/11
  • Erhvervscafe d. 1/12
  • Christmas Tapas d. 4.12
  • Folkekøkken d. 8/12
SYMBs andre aktiviteter gennemføres på følgende måde:
• Max 10 deltagere inkl. tovholder*
• Ingen offentlig adgang
• Tilmelding til den enkelte tovholder
• Vi holder afstand og spritter… som vanligt😉

• Entré via backstage indgangen efter aftale

*Ydermere er det muligt at være flere samlet, hvis deltagerne sidder i ‘biografopstilling’ med hovedet den samme vej – med afstand mellem stolene – og har mundbind på, når de kommer og går og hver gang, de rejser sig. Det meldes ud her på hjemmesiden, hvilke aktiviteter der gennemføres på ovenstående måde. 

Kontaktinfo findes på SYMBs hjemmeside under fanebladet ‘Vær med’ eller ‘Kontakt’, hvor du kan finde mail eller telefonnummer på SYMBs tovholdere.

Ovenstående er foreløbig gældende frem til 13. december 2020, hvor myndighederne kommer med en status på situationen.

Vi følger naturligvis udviklingen og de officielle udmeldinger, og melder ud såfremt, der sker ændringer i situationen.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik