SYMB Spiller Sammen - 3. december

Vi mødes hver anden torsdag og spiller sammen. Du er velkommen med dit instrument og din sangstemme. Vi lader musikken og samspillet vokse ud af dem, der kommer og er med. Det kan være yndlingssange, viser, folkemusik, mellemøstlig musik, irske reels og jigs, egne sange og andet.
Alle instrumenter er velkomne.

I SYMB mødes vi på tværs af forskelligheder og afprøver nye musikalske relationer og netværk. Er der en bedre måde at være sammen på end at spille musik og synge sammen? Og hvorfor sidde og øve i hver sin krog i stedet for at spille sammen?

Et sådant spil-sammen-forum vil kunne udvikle sig på mange måder – nogen vil måske spille sammen i mindre grupper efter interesse, andre vil gerne lære at spille guitar, sælge et instrument eller donere et klaver! Ved glade anledninger vil vi kunne levere ’Symb All Stars’ og sætte gang i fællessang og fejringer i SYMB, fordi ligesom med så meget andet: musikken laver vi selv!  

Vi mødes i SYMB hver 2. torsdag i ulige uger kl. 16.00-18.30. Hver gang er det dem, der møder op, der sætter den musikalske dagsorden og de, der kan, medbringer noder og tekster – og ellers må vi tage den på øret.

Tovholder er Susanne Buch. Hun kan kontaktes på mail: Symbspiller@gmail.com 

Tilmelding er nødvendigt – meld dig til hos tovholder Susanne. Max 10 personer inklusive tovholder.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik