SYMB Spiller Sammen – 3. december

Vi mødes hver anden torsdag og spiller sammen. Du er velkommen med dit instrument og din sangstemme. Vi lader musikken og samspillet vokse ud af dem, der kommer og er med. Det kan være yndlingssange, viser, folkemusik, mellemøstlig musik, irske reels og jigs, egne sange og andet.
Alle instrumenter er velkomne.

I SYMB mødes vi på tværs af forskelligheder og afprøver nye musikalske relationer og netværk. Er der en bedre måde at være sammen på end at spille musik og synge sammen? Og hvorfor sidde og øve i hver sin krog i stedet for at spille sammen?

Et sådant spil-sammen-forum vil kunne udvikle sig på mange måder – nogen vil måske spille sammen i mindre grupper efter interesse, andre vil gerne lære at spille guitar, sælge et instrument eller donere et klaver! Ved glade anledninger vil vi kunne levere ’Symb All Stars’ og sætte gang i fællessang og fejringer i SYMB, fordi ligesom med så meget andet: musikken laver vi selv!  

Vi mødes i SYMB hver 2. torsdag i ulige uger kl. 16.00-18.30. Hver gang er det dem, der møder op, der sætter den musikalske dagsorden og de, der kan, medbringer noder og tekster – og ellers må vi tage den på øret.

Tovholder er Susanne Buch. Hun kan kontaktes på mail: Symbspiller@gmail.com 

Tilmelding er nødvendigt – meld dig til hos tovholder Susanne. Max 10 personer inklusive tovholder.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.