SYMB Ung Café - d. 17. maj

SYMB Ung Café samler unge til forskellige aktiviteter og events. Vi sætter dine idéer i spil og skaber det ungemiljø, du gerne vil ha. Så kom og vær med at til at skabe SYMB Ung. Alle er velkomne.

Tovholder, Nana Winther Lyster, kan kontaktes på mail: Nana@pilotforditliv.dk

– SYMB UNG –

SYMB samler mennesker – også unge!!! I SYMB skaber vi sammen præcis det ungemiljø, de unge ønsker. Et miljø baseret på idéer og initiativer fra de unge, som er med. SYMBs ungemiljø er medskabende og et sted, hvor unge kan bidrage og være med helt inde i maskinrummet.

SYMB har nogle fede rammer lige på stationen. Vi mødes til SYMB Ung café hver anden uge. Her er der nogle gange et program, andre gange har vi ikke planer for, hvad vi skal lave. Alle unge i alderen 15-29år er velkomne. Og alle bidrag og idéer kan bruges 😊

Sammen skræddersyr vi events og fede aktiviteter. SYMB inviterer derfor unge med til at finde ud af, hvad der kan være sjovt at lave sammen i SYMB, både de faste mandage, men også events i weekender eller andre dage – eller andre steder i byen end i SYMB. Kom og vær med 😊

SYMB Ung café er hver anden mandag i lige uger kl. 16-18.

Bag initiativet står primært SYMB, men vi har også de her lokale aktører med:

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik