Udflugt til INSP! i Roskilde 27. sept.

INSP! er et utraditionelt og aktivt kulturhus for borgerne i Roskilde båret af et stort frivilligt engagement og selvorganiserede aktiviteter, som alle kan deltage i. INSP! er ligesom SYMB en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, men INSP! har en længere historie og en større volumen end SYMB (endnu). 

Mange i Kalundborg synes, der sker spændende ting på INSP! og er nysgerrige på at opleve INSP! i virkeligheden, høre om arbejdet og hente viden og inspiration til egne aktiviteter, organisationer og virksomheder. Derfor har SYMB arrangeret denne studietur med spisning. Her vil vi møde mennesker i INSP!-huset, høre om de aktiviteter, de skaber sammen på tværs af husets brugere og medarbejdere, samt det almindelige hverdagsliv som INSP!-værtskabet er med til at sikre.

Se mere om INSP! på www.insp.dk
 

Datoen er torsdag den 27. september. Rundvisningen begynder kl. 16.30 på INSP!. Vi spiser sammen i Folkekøkkenet efter rundvisningen.

Adressen er Køgevej 4-6, 4000 Roskilde tæt på Roskilde Station. Og vi har ambitioner om at arrangere fælleskørsel fra Havneparken i Kalundborg med afgang ca. kl 15.15. Vi regner med at være tilbage i Kalundborg ca. kl. 21.

Efter tilmeldingsfristen kontakter vi alle og organiserer fælleskørsel.

Prisen er 100kr. for frivillige og medlemmer i SYMB og 150kr. for andre. Børn koster 35kr. Prisen er inkl. rundvisning og fællesspisning i INSP!s Folkekøkken.  Pga. midler fra Socialstyrelsen er det lykkedes at holde egenbetalingen på dette niveau.

Der er begrænsede pladser. Meld dig gerne til hurtigst muligt på dette link: 

Sidste frist for tilmelding er den 14.9.

 

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik