Udflugt til INSP! i Roskilde 27. sept.

INSP! er et utraditionelt og aktivt kulturhus for borgerne i Roskilde båret af et stort frivilligt engagement og selvorganiserede aktiviteter, som alle kan deltage i. INSP! er ligesom SYMB en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, men INSP! har en længere historie og en større volumen end SYMB (endnu). 

Mange i Kalundborg synes, der sker spændende ting på INSP! og er nysgerrige på at opleve INSP! i virkeligheden, høre om arbejdet og hente viden og inspiration til egne aktiviteter, organisationer og virksomheder. Derfor har SYMB arrangeret denne studietur med spisning. Her vil vi møde mennesker i INSP!-huset, høre om de aktiviteter, de skaber sammen på tværs af husets brugere og medarbejdere, samt det almindelige hverdagsliv som INSP!-værtskabet er med til at sikre.

Se mere om INSP! på www.insp.dk
 

Datoen er torsdag den 27. september. Rundvisningen begynder kl. 16.30 på INSP!. Vi spiser sammen i Folkekøkkenet efter rundvisningen.

Adressen er Køgevej 4-6, 4000 Roskilde tæt på Roskilde Station. Og vi har ambitioner om at arrangere fælleskørsel fra Havneparken i Kalundborg med afgang ca. kl 15.15. Vi regner med at være tilbage i Kalundborg ca. kl. 21.

Efter tilmeldingsfristen kontakter vi alle og organiserer fælleskørsel.

Prisen er 100kr. for frivillige og medlemmer i SYMB og 150kr. for andre. Børn koster 35kr. Prisen er inkl. rundvisning og fællesspisning i INSP!s Folkekøkken.  Pga. midler fra Socialstyrelsen er det lykkedes at holde egenbetalingen på dette niveau.

Der er begrænsede pladser. Meld dig gerne til hurtigst muligt på dette link: 


Køb billet

Sidste frist for tilmelding er den 14.9.