Vandring gennem Kalundborg nederby

Vi mødes på Klostertorvet og går ad Lindegade og Kordilgade over Øen til det gamle, nedlagte Kalundborg bryggeri. 

Undervejs fortæller vores guide, Peter Hermann, de spændende historier om nogle af de gamle huse og deres udsmykninger, om de mange købmandsgårde der lå i Kordilgade, om de mennesker der gennem tiden har haft væsentlig betydning for Kalundborgs udvikling.

Vi får også historierne om gavlmaleriet på Solskinspladsen og om vandkunsten i Kordilgade.

Turen afsluttes med kaffe/te og kage i Café Solsikken, hvor der vil være yderligere mulighed for at tale med Peter Hermann om Kalundborg.

Vi er færdige ca. kl 14.

Deltagerpris kr. 60,00

Yderligere information og henvendelser om denne tur rettes til Hans-Henrik Nielsen på mail: hhn@mail.dk eller tfl. 40 15 82 12

ÅBNINGSTIDER

Mandag kl. 12-16

Onsdag kl. 12-20

Fredag kl. 12-16

Ofte er vi her udenfor åbningstid.
Kig ind hos SYMB på Kalundborg Station, Banegårdspladsen 2.

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk