SYMB holder Nytårsaften – 31. december 

Hold på hat og nytårsbriller – vi inviterer til en festlig aften, hvor vi sammen byder det nye år velkommen! Du og dine kan se frem til en gennemført og uforglemmelig nytårsaften med gamle og nye venner! 

 Efter Dronningens tale står den på masser af god mad og drikke! Der vil være velkomstdrink og en lækker buffet, hvor der er taget hensyn til både de traditionelle og vegetariske smagsløg. Herefter nyder vi skøn dessert, kaffe, aftensnack, kransekage og bobler.  

Nytårsaften i SYMB vil være en sjov, hyggelig og fantastisk måde at begynde det nye år! Vi glæder os til at byde det nye år velkommen sammen med dig og dine! 
 
Menuen er følgende:
  • Forret: Varmrøget laks på bund af salat med lækkert brød.
  • Buffet: Oksefilet og marineret kyllingebryst med rødvinssauce, flødekartofler og smørstegte kartofler. Sprød og lækker grøn salat med mormordressing. Bulgursalat. Til vegetarerne er der fine bønnebøffer. Hertil brød og smør.
  • Dessert: Kagebord med chokoladetærte og æbletærte med cremefraiche.

Vi laver nogle festlige rammer, sætter god musik i højtalerne, og i løbet af aftenen vil der være lidt underholdning – hvor I også selv får lov at lege med, og så håber vi selvfølgelig, at I alle kommer og smider jeres eget gode nytårshumør oveni hatten. Så skal vi nok få en både hyggelig, sjov og festlig aften sammen!

Dørene åbnes klokken 17.30 og festen slutter kl. 01.

Prisen for alt dette er for voksne 375 kr. (inkl. velkomstdrink, bobler, kaffe/te) og børn (op til 12 år) 175 kr.! Andre drikkevarer købes i baren til rimelige priser.


Køb billet SYMB’s Nytårsaften (Sidste frist for tilmelding er onsdag den 18. december.)

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. 

Har du lyst til at være med til at sætte rammerne, så kontakt tovholder Henrik Brinkløv på tlf. 21 79 00 07 eller på mail: brinklov144@gmail.com.