Bogdag med æselører

Holder du af bøger, er der mulighed for at møde ligesindede, når SYMB markerer Verdens Bogdag i `Billetsalget´ på stationen. Mød Annette Skov fra Kalundborg Biblioteker, Viggo K. Pedersen, forlaget Almuebøger, Steen Larsen, Kalundborg Bogbyer, og romanforfatter Birgit Holm Pedersen.

Du kan også selv fortælle om litteratur, der har gjort et særligt indtryk. Højtlæsningsbogen du aldrig glemmer, din første læseoplevelse, en elsket krimi, vidunderlig poesi, din ynglings forfatter, eller om bogen på natbordet.
Du har mulighed for, at byde ind med din fortælling, når du køber billet på SYMB´s hjemmeside.

– Håbet er også, at dagen kan give lyst til at være med i SYMB´s kommende læseklub, der vil være åben for alle bogorme, siger tovholder Niels Plaschke, der selv er en flittig gæst på biblioteket, hvor han er på fornavn med personalet.

Dagen er indstiftet af UNESCO i 1995, for at hylde bogen, der er en vigtig kilde til at sprede og bevare viden, som kan udvikle og inspirerer os til medmenneskelig forståelse, tolerance og dialog.

Dato: Tirsdag d. 23. april kl. 17-20
Mødested: SYMB, `Billetsalget´, Kalundborg Station, Banegårdspladsen 2
Pris: 40 kr. inkl. en sandwich. Kaffe/the & kage kan købes

Kontaktperson: Niels Plaschke. Mail: niels@plaschke.dk

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik