Kalundborg spiser sammen 8. nov.

Røde Kors og SYMB inviterer Kalundborg på god gratis middag. Du er mere end velkommen til at tage en ven under armen, og så kan du nyde et måltid i en hyggelig atmosfære.

Menuen er grydestegt kylling med persille, aspargeskartofler, agurkesalat og spinatsalat med mormor-dressing. Til vegetarerne er der nøddepostej. Sammen med aftenkaffen skal vi nyde gammeldags æblekage.

Vi synger sange fra Højskolesangbogen og hyggesnakker over aftenkaffen. Røde Kors og SYMB ønsker at sprede glæden og værdien ved fællessangen – og fællesskabet.

PROGRAM:
Kl. 17.00-17.30: dørene åbnes på Café Solsikken, Skibbrogade 52, Kalundborg
Kl. 17.30-18.30: spisning og hyggesnak
Kl. 18.30-19.15: vi synger fra Højskolesangbogen
Kl. 19.15-20.00: aftenkaffe, dessert og mere hyggesnak

Alle er meget velkomne!

Tilmelding til arrangementet skal ske senest 4.11


Køb billet

OM FOLKEBEVÆGELSEN MOD ENSOMHED 

Med store og små spise arrangementer over hele landet ønsker Folkebevægelsen mod Ensomhed at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. De sætter fokus på ensomhed ved at bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er at komme ud i enhver krog af Danmark – på tværs af generationer og kulturer.

Det hele sættes i gang i uge 17, men Danmark Spiser Sammen vil strække sig over hele året. Formålet er at få os alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig. Så man som enkeltperson bliver hjulpet på vej til at række ud og invitere naboen, den fremmede, forældregruppen eller fodboldklubben til en øl, en kop kaffe, en pizza eller måske en middag.

Omkring 350.000 mennesker føler sig ofte ensomme. Folkebevægelsen mod Ensomheds vision er, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed. Over 80 organisationer arbejder sammen om denne vision, og en del af indsatsen er den store landsdækkende begivenhed ”Danmark spiser sammen”, som løb af stablen første gang i uge 17 i 2016.

MENNESKER SKAL BRINGES SAMMEN
Kernen er, at måltider og fællesspisning skaber fællesskaber, som bringer mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er også, at vi alle skal blive bedre til at invitere andre indenfor – men også til at selv at sige ja tak til invitationer til at deltage i nye fællesskaber.

 

Ønsker du yderligere information om Kalundborg spiser sammen, kan du kontakte Else Marie Jespersen, Røde Kors Kalundborg, på telefon 21 92 61 15 og Henrik Brinkløv, SYMB, på telefon 21 79 00 07.
På vegne af Røde Kors og SYMB – Else Marie Jespersen & Henrik Brinkløv