Kalundborg spiser sammen 8. nov.

Røde Kors og SYMB inviterer Kalundborg på god gratis middag. Du er mere end velkommen til at tage en ven under armen, og så kan du nyde et måltid i en hyggelig atmosfære.

Menuen er grydestegt kylling med persille, aspargeskartofler, agurkesalat og spinatsalat med mormor-dressing. Til vegetarerne er der nøddepostej. Sammen med aftenkaffen skal vi nyde gammeldags æblekage.

Vi synger sange fra Højskolesangbogen og hyggesnakker over aftenkaffen. Røde Kors og SYMB ønsker at sprede glæden og værdien ved fællessangen – og fællesskabet.

PROGRAM:
Kl. 17.00-17.30: dørene åbnes på Café Solsikken, Skibbrogade 52, Kalundborg
Kl. 17.30-18.30: spisning og hyggesnak
Kl. 18.30-19.15: vi synger fra Højskolesangbogen
Kl. 19.15-20.00: aftenkaffe, dessert og mere hyggesnak

Alle er meget velkomne!

Tilmelding til arrangementet skal ske senest 4.11

OM FOLKEBEVÆGELSEN MOD ENSOMHED 

Med store og små spise arrangementer over hele landet ønsker Folkebevægelsen mod Ensomhed at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. De sætter fokus på ensomhed ved at bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er at komme ud i enhver krog af Danmark – på tværs af generationer og kulturer.

Det hele sættes i gang i uge 17, men Danmark Spiser Sammen vil strække sig over hele året. Formålet er at få os alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig. Så man som enkeltperson bliver hjulpet på vej til at række ud og invitere naboen, den fremmede, forældregruppen eller fodboldklubben til en øl, en kop kaffe, en pizza eller måske en middag.

Omkring 350.000 mennesker føler sig ofte ensomme. Folkebevægelsen mod Ensomheds vision er, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed. Over 80 organisationer arbejder sammen om denne vision, og en del af indsatsen er den store landsdækkende begivenhed ”Danmark spiser sammen”, som løb af stablen første gang i uge 17 i 2016.

MENNESKER SKAL BRINGES SAMMEN
Kernen er, at måltider og fællesspisning skaber fællesskaber, som bringer mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er også, at vi alle skal blive bedre til at invitere andre indenfor – men også til at selv at sige ja tak til invitationer til at deltage i nye fællesskaber.

 

Ønsker du yderligere information om Kalundborg spiser sammen, kan du kontakte Else Marie Jespersen, Røde Kors Kalundborg, på telefon 21 92 61 15 og Henrik Brinkløv, SYMB, på telefon 21 79 00 07.
På vegne af Røde Kors og SYMB – Else Marie Jespersen & Henrik Brinkløv

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik