Erhvervscafé igen den 25. maj

Kalundborgegnens Erhvervsråd og SYMB starter det fælles samarbejde om månedlige erhvervscaféer op endnu en gang. Vi begynder med  et indblik i den kommende ferietids tendenser, hvor direktør for Destination Sjælland, Jens Müller kommer pg fortæller om, hvordan danskerne holder ferie i en Coronatid.

”I det sidste års tid har det været svært at finde mulighed for at netværke med ligesindede i ens lokalområde, forståeligt nok. Men behovet er der. Et behov for at mødes, drøfte idéer, finde samarbejdspartnere og generelt blive klogere”, fortæller David Hindberg, som er tovholder for erhvervscaféerne og erhvervskonsulent i Kalundborgegnens Erhvervsråd.
”Med de nye retningslinjer, kan vi endelig, og trygt, holde erhvervscaféer igen og netop være med til at give erhvervslivet en fast, månedlig mulighed for at mødes”.

Hvordan ser ferie ud, i en Coronatid?

Danskernes feriemønstre ændrede sig markant, da Corona første gang lukkede landet ned og man var nødt til at se indenrigs, for at finde et sted at være i sommerferien. Selvom ét år er gået, vil store dele af danskernes ferier stadig blive afholdt inden for landets grænser. Dét betyder, at penge sparet på en flybillet, kan blive lagt i den lokale butik eller restaurant – eller det skulle man i hvert fald tro.

Forhåbentlig kan Jens Müller, som er direktør for Destination Sjælland, belyse hvad man kan forvente af antal besøgende i området, hvilken type besøgende og generelt fortælle om hvordan Corona kan have påvirket turismen, kontra årene før.

”Det er et meget relevant emne, som vi gerne ville have ind FØR turisterne kommer til byen. På den måde kan det lokale erhvervsliv måske blive klædt endnu bedre på, når sommeren står for døren og turisterne har fundet vej til vores skønne område”, udtaler Søren Mariegård, formand for SYMB.

Erhvervscaféerne skal være en fast del af Kalundborgs tilbud til erhvervslivet

Erhvervscaféerne varer halvanden time, hvor den første tid bliver brugt på oplæg og resten af tiden vil kunne blive brugt på at netværke og møde andre erhvervsinteresserede.

”Vi har mange interessante oplægsholdere klar til det næste halve års tid, så ud over muligheden for netværk, kan man også blive klogere ved at deltage til vores caféer. Der er desuden altid mulighed for en kold øl eller vand i baren, hvilket kun bliver mere relevant i takt med at sommeren nærmer sig” afslutter Søren Mariegård.

Efter sommerferien forventer vi, at erhvervscaféerne vil vende tilbage til normal kadence og falde den første tirsdag i hver måned.

Erhvervscaféen med Jens Müller løber af stablen tirsdag den 25. maj kl. 15-16.30 i SYMB, Banegårdspladsen i Kalundborg – lige på stationen.

 

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik