Erhvervscafé igen den 25. maj

Kalundborgegnens Erhvervsråd og SYMB starter det fælles samarbejde om månedlige erhvervscaféer op endnu en gang. Vi begynder med  et indblik i den kommende ferietids tendenser, hvor direktør for Destination Sjælland, Jens Müller kommer pg fortæller om, hvordan danskerne holder ferie i en Coronatid.

”I det sidste års tid har det været svært at finde mulighed for at netværke med ligesindede i ens lokalområde, forståeligt nok. Men behovet er der. Et behov for at mødes, drøfte idéer, finde samarbejdspartnere og generelt blive klogere”, fortæller David Hindberg, som er tovholder for erhvervscaféerne og erhvervskonsulent i Kalundborgegnens Erhvervsråd.
”Med de nye retningslinjer, kan vi endelig, og trygt, holde erhvervscaféer igen og netop være med til at give erhvervslivet en fast, månedlig mulighed for at mødes”.

Hvordan ser ferie ud, i en Coronatid?

Danskernes feriemønstre ændrede sig markant, da Corona første gang lukkede landet ned og man var nødt til at se indenrigs, for at finde et sted at være i sommerferien. Selvom ét år er gået, vil store dele af danskernes ferier stadig blive afholdt inden for landets grænser. Dét betyder, at penge sparet på en flybillet, kan blive lagt i den lokale butik eller restaurant – eller det skulle man i hvert fald tro.

Forhåbentlig kan Jens Müller, som er direktør for Destination Sjælland, belyse hvad man kan forvente af antal besøgende i området, hvilken type besøgende og generelt fortælle om hvordan Corona kan have påvirket turismen, kontra årene før.

”Det er et meget relevant emne, som vi gerne ville have ind FØR turisterne kommer til byen. På den måde kan det lokale erhvervsliv måske blive klædt endnu bedre på, når sommeren står for døren og turisterne har fundet vej til vores skønne område”, udtaler Søren Mariegård, formand for SYMB.

Erhvervscaféerne skal være en fast del af Kalundborgs tilbud til erhvervslivet

Erhvervscaféerne varer halvanden time, hvor den første tid bliver brugt på oplæg og resten af tiden vil kunne blive brugt på at netværke og møde andre erhvervsinteresserede.

”Vi har mange interessante oplægsholdere klar til det næste halve års tid, så ud over muligheden for netværk, kan man også blive klogere ved at deltage til vores caféer. Der er desuden altid mulighed for en kold øl eller vand i baren, hvilket kun bliver mere relevant i takt med at sommeren nærmer sig” afslutter Søren Mariegård.

Efter sommerferien forventer vi, at erhvervscaféerne vil vende tilbage til normal kadence og falde den første tirsdag i hver måned.

Erhvervscaféen med Jens Müller løber af stablen tirsdag den 25. maj kl. 15-16.30 i SYMB, Banegårdspladsen i Kalundborg – lige på stationen.